Haberler

Doğum Sancısı Tutan Kadın Kocasının Yardımıyla Salonda Doğum Yaptı

Güncelleme:

Gece yarısı aniden doğum sancıları tutunca eşine salonun ortasında doğum yaptıran adam, ebelik yaptığı görüntüleri saniye saniye kaydetti.

İngiltere'nin Leicester şehrinde geçtiğimiz pazar günü 03.30'da doğum sancısı başlayan Holly Dawson (24) oldukça şanslıydı. Holly'nin eşi Martin Boyce (34) Holly'nin sancısının artması üzerine hemen kamerayı ayarladı, kolları sıvadı ve ebe gelmeden önce eşini doğuma hazırlamaya başladı.

"ÇOK HAZIRLIKSIZ YAKALANDIK"

Dailymail'in haberine göre; eşi için adeta bir ebe olan Martin, kamerayı önceden doğum için hazırladıklarını ama bebeği kendisi doğurtmak zorunda olduğunu bilmiyordu. Çift bu duruma sabahın çok erken saatlerinde çok hazırlıksız yakalandı. Martin, "Pazar günü Holly beni 03.30'da beni uyandırdı ve panik içerisinde bebek geliyor'' dedi. Durumu hastaneye gidemeyecek kadar kötü olan genç kadın, bebeğini evde doğurmak zorunda kaldı. Ebeyi aradıklarında henüz yolda olduklarını söylediler, bu yüzden Holly ebelerle telefonla iletişim kurmak zorundaydı.

BEBEĞİN KAFASI GÖRÜNMEYE BAŞLAYINCA...

Doğumun başladığını ve bebeğin kafasını gördüğünü söyleyen baba Martin, "Rolümün sadece Holly'nin elini tutmak olduğunu düşünüyordum ama düşündüğüm gibi olmadı. O anda beynimde bir şeyler değişti ve içgüdü devreye girdi" dedi. Çift bu işlemin çok uzun süreceğini düşünüyordu ama bebeği oturma odasında doğurtan baba Martin, tam 40 dakika sonra bebeği annesinin kucağına vermeyi başardı.

"10 SANİYE KADAR HİÇ SES ÇIKMADI"

Martin: ''10 saniye kadar hiç ses çıkarmadı sonra cilt teması için onu annesinin göğsünün üzerine koyduk bunun akabinde bebeğimiz küçük bir çığlık attı ve nihayet rahatça bir nefes alabildik. Her şey bittikten sonra kamerayı kurduğumu hatırladım ama şükürler olsun ki kamera her şeyi yakalamış, başarmıştım.''




Kaynak: Haberler.com / Dünya

Cinsellik Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (40)

cabbar:

avrupa ulkesinde hastaneye yatarsin insan oldugunun farkina varirsin insana insan gibi davranirlar cok iyi ilginirler issizsen gelir durumun iyi deilse herseyi devlet karsilar tc de devlet hastanesinde insanlik yok insana deger yok ustelikte biton kuyruk var ozel hastene dunyanin parasi kavga yok gurultu yok kimse kimseye karismaz et ucuz benzin mazut ucuz sosyal hak hukuk saygi var avrupada

19
27
yanıtYanıtla
Hamburgdan Yasemin:

EDEP YAHU EDEP utanma duygulari da yok bunlarin

25
16
yanıtYanıtla
SABIR:

dünyaya dünya güzeli bir bebek gelmis siz hala neyin kafasini yasiyorsunuz. Size ne nasil getirmise getirmis allah halla. Ayip ve edepten bahs edenlere bakin hele.. iyi haberi ve videoyu izlemeyi biliyorsunuz.. acaba sizdeki edep nerde kaldi?

16
15
yanıtYanıtla
laik demokrotik:

evde besledikleri köpeklerden öğrendiler heralde bu yöntemi çok doğal medeni ileri teknolojik sağlıklı vs.

7
19
yanıtYanıtla
rteMobil-ANDROID:

Allah kimsenin ar damarini catlatacak rezillige düşürmesin

19
6
yanıtYanıtla
AyyuzluMobil-IOS:

Allah bu haberi yapanları ıslah etsın ulan bızım kulturde boyle bıey yok

7
12
yanıtYanıtla
ADS:

NE PİSLİK İNSALAR BUNLAR ! İNSAN BUNU ÇEKİP YAYINLAR MI?

15
4
yanıtYanıtla
ORHAN:

TAMAMEN KURGULANMIŞ YALAN HABER. .

12
6
yanıtYanıtla
zort:

dizimi cekiyorlar bebek 2 yasinda gibi görünüyor

9
6
yanıtYanıtla
urfalı:

edep ya hu diyen atalarımız ne kadar haklı.

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title