Haberler

Doğalgaz Faturaları Artık PTT Şubelerinden Ödenebilecek

Kayserigaz ile PTT Arasında Yapılan Protokole Göre, Kayseri'de Doğalgaz Faturaları PTT Şubelerinden de Tahsil Edilebilecek

Kayserigaz ile PTT arasında yapılan protokole göre, Kayseri'de doğalgaz faturaları PTT şubelerinden de tahsil edilebilecek.

Kayserigaz Genel Müdürlüğünde düzenlenen protokol törenine Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, Kayseri PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen ve Kayserigaz çalışanları katıldı.

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, törende yaptığı konuşmada Kayserigaz olarak bugüne kadar hiçbir özel fatura tahsil noktasıyla çalışmadıklarını müşterilerine en güvenli yollardan hizmet vermek istedikleri için PTT ile bu protokolü imzaladıklarını söyledi.

Bugüne kadar vatandaşların doğalgaz faturalarını bankalara ve Kayserigaz'ın açtığı tahsil noktalarına yatırdıklarını belirten Bora, PTT ile yaptıkları protokolle vatandaşların faturalarını 75 kuruş karşılığında hem güvenli hem de bulundukları semtlerden yatırma imkanı tanıdıklarını kaydetti.

Kayserigaz'ın faaliyete geçtiği günden itibaren kurumsal olarak ve hizmet olarak hızla büyüdüğünü ifade eden Bora, 'Kayserigaz olarak kurulduğumuz günden itibaren hem teknik altyapı olarak hemde doğalgaz ağı olarak çok önemli mesafeler katettik. Yaptığımız yatırımlarla İstanbul, Ankara ve Bursa'dan sonra doğalgaz ağı en geniş dördüncü il Kayseri olmuştur' dedi.

- DOĞALGAZ UCUZLUYOR

Doğalgaz fiyatlarının 2008 yılı fiyatlarından yüzde 36 daha ucuz olduğunu da hatırlatan Bora, yazılı ve görsel basında doğalgaza yapılan zamların yer bulduğunu yapılan indirimlerin haber konusu edilmediğini belirtti.

Bora, doğalgazın günümüzde en ekonomik enerji kaynağı olduğunu ve doğalgaz fiyatlarının 1 metreküpünün 64 kuruşa gerilediğini sözlerine ekledi.

Kayseri PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen de, PTT olarak 143 firma ile 170 protokol imzaladıklarını bugün Kayserigazla imzaladıkları protokolünde bunlardan biri olduğunu söyledi. Kayseri'de ilçeleriyle beraber 48 PTT merkezi bulunduğunu belirten Türkmen, 'Bundan sonra vatandaşlarımız doğalgaz faturalarını merkeze gelmeden kaldıkları mahallede bulunan PTT şubelerinden yapabilecekleri gibi Türkiye'nin diğer illerinde bulunan PTT şubelerinden de 75 kuruş hizmet bedeli karşılığında yatırabilecekler' dedi.

PTT'nin özel fatura tahsil merkezlerinden daha güvenli olduğunu kaydeden Bora, kurumlarının vatandaşın yatırdığı paranın son kuruşuna kadar hesabını verdiğini belirtti.

Konuşmaların ardından Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora ve Kayseri PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen anlaşmaya vardıkları protokolü basın mensuplarının huzurunda imzaladılar.

(MAS-İÇR-GZA) - KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title