Haberler
Doç. Dr. Hatice Yılmaz Doğru

Doç. Dr. Hatice Yılmaz Doğru Biyografisi

Kadın Hastalıkları Dogum ve Tup Bebek Uzmanı / Özel Mersin Yenişehir Hastanesi

Doç. Dr. Hatice Yılmaz Doğru Kimdir ?

İlk ve orta öğrenimimi Adana’da tamamladı. 2004 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinden, 2010 yılında
S.B. İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde ihtisasını
tamamladı.
Bir yıl Bingöl Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’nde, bir yıl da Tokat Devlet Hastanesi’nde görev yaptıktan sonra 2013 yılında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve
Doğum Anabilim Dalı’nda Yardımcı Doçent Doktor olarak göreve başladı.
2013 yılında Polonya/Poznan Üniversitesi, 2014 yılında ise İngiltere’de University College London yüksek riskli gebelikler kliniğinde görev aldı.
2016 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tüp Bebek Kliğinde Tüp Bebek eğitimini tamamladı.
Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği‘nin düzenlemiş olduğu kadınlarda cinsel işlev bozuklukları ve tedavisi ile ilgili 6 ay süren eğitimleri 2017 yılında tamamladı. Jinekolojik endoskopik ameliyatlar ile bir çok eğitim aldıktan sonra bu alanda birçok ameliyat yaptı. 2018 yılında Doçentlik unvanına hak kazandı. Çalıştığı klinikte 2018-2020 yılları arasında Anabilim Dalı Başkanlığı yaptı. Büyük bir özveri ve sevgi ile çalıştığı klinikten ayrılarak Özel Mersin Yenişehir Hastanesi’nde yeni görevine başladı.

title