Haberler

Diyarbekirspor'un Kamp Programı Değişti

Diyarbekirspor, kamp programında değişikliğe gitti.

Diyarbekirspor, kamp programında değişikliğe gitti. Yeşil-kırmızılı ekip, teknik heyetin talebi üzerine bundan sonraki kamp çalışmalarını Ankara'da sürdürecek.

Diyarbekirspor, 19 Temmuz'dan beri Bolu Esentepe'de sürdürdüğü kamp programında değişiklik kararı aldı. Teknik heyetin talebi üzerine takım, lige kadar olan bundan sonraki kamp sürecini Ankara'da çalışarak değerlendirecek. 8 Ağustos'ta Bolu'ya veda edecek olan yeşil-kırmızılı takım, ligin başlayacağı tarihe kadar Kızılcahamam'da çalışmalarını sürdürecek. Takım, 23 Ağustos'ta Etimesgut Belediyespor ile Ankara'da oynanacak ilk hafta maçının ardında Diyarbakır'a dönecek.

"ORTAM DEĞİŞİKLİĞİ İYİ GELECEK"

Teknik Direktör Bülent Demirkanlı, ortam değişikliği yapmak için kampın kalan bölümünü Ankara'da gerçekleştirmeye karar verdiklerini belirterek, "Hem ortam değişikliği olacak hem de takım ligin ilk haftasında yapacağımız Etimesgut Belediyespor maçına uygun hava koşullarında hazırlanmış olunacak" dedi.

KALECİLER İDDİALI

Öte yandan, Diyarbekirspor'da kaleciler çalışmalarını antrenör Uğur Bekir Sözübek nezaretinde sürdürüyor. Teknik heyetin gözüne girmek ve kaleyi kapmak için yoğun çaba gösteren Ceyhun Demircan, Berat Bilen ve Onur Bilgin, idmanların dışındaki zamanlarda ise beraber zaman geçirerek örnek bir tabloya imza atıyor. Kalenin emin ellerde olduğunu belirten kaleciler, "Biz rakip değil arkadaşız. Amaç birliği yapıyoruz. Amaç Diyarbekirspor'un başarısıdır. Bu yüzden kimin oynayacağı önemli değil. Takım başarılı olduktan sonra bunların önemi yok" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kızılcahamam Etimesgut Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title