Haberler

Diyarbakır'da Öldürülen 4 Gencin Görüntüleri Dehşete Düşürdü!

Diyarbakır’daki olaylarda, kurban eti dağıtırken, bir grup göstericinin saldırısına uğrayan ve sığındıkları apartmanın 3’üncü katındaki bir daireden göstericiler tarafından atılarak, cesetleri yakılan 4 gencin katledilişleri sırasında çekilen cep telefonu görüntüleri dehşete düşürdü.

IŞİD’in, Kobani’deki saldırılarını protesto etmek gerekçesiyle Diyarbakır’da Kurban Bayramı’nın 3’üncü günü akşam saatlerinde başlayan olaylar, giderek şiddetini arttırmıştı. Bayramın 4’üncü, olayların ise 2’nci gününde bir taraftan sokak gösterileri sürerken, diğer taraftan katliam yaşandı. Bağlar ilçesinde kurban eti dağıtan 5 genç, gösterici bir grubun saldırısına uğradı. Kaçarak bir apartmana giren, ardından da apartmanın kapısını arkalarından kapatan gençler, daha sonra gösterici grubun apartmanın kapısını kırmaya çalışmasıyla 3’üncü kattaki bir daireye sığındı.

Ancak çok geçmeden üst kattaki evin balkonundan ip sarkıtarak aşağıya inen bir göstericinin kapıyı açmasıyla birlikte içeriye giren göstericiler, gençlerden Yasin Börü, Hasan Gökgöz, Riyad Güneş ve Hüseyin Dakak’a işkence yaptıktan sonra 3’üncü kattan aşağıya attı. Gençlerden Yusuf Er ise bir süre işkence edildikten sonra “ibret olsun diye” serbest bırakıldı. Vahşice katledilen Yasin Börü, Hasan Gökgöz, Riyad Güneş ve Hüseyin Dakak’ın katledilişlerinin hemen ardından cep telefonu ile çekilen görüntüleri dehşete düşürdü.

BURAK EMEK -MEHMET PİŞKİN

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Diyarbakır Kobani Riyad Politika Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

ABD ordusunda bir binbaşı, İsrail saldırılarına verilen destek nedeniyle istifa etti

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title