Haberler

Digiturk'te Yıldızlar Geçidi ve Oscar Heyecanı

Güncelleme:

Digiturk, yıldızlar geçidini, ünlü konukların da katıldığı Oscar Özel yayını ile izleyicilerine aktaracak.

86'ncı Akademi Ödül Töreni heyecanı canlı yayınla sadece Moviemax Oscars'da
Sinemaseverlerin heyecanla beklediği 86. Akademi Ödül Töreni için hazırlanan özel program, 2 Mart Pazar akşamı saat 23.00'den itibaren Türkiye'nin ilk ve tek Oscar kanalı Moviemax Oscars'da canlı olarak yayınlanacak. Digiturk, yıldızlar geçidini, ünlü konukların da katıldığı Oscar Özel yayını ile izleyicilerine aktaracak.

Dünyanın en iyi yapımlarının Oscar için yarışacağı ve dünyaca ünlü yıldızların sahne alacağı 86'ncı Oscar Ödül Töreni, Akademi'nin İngiltere ve İtalya'dan sonra ilk kez Türkiye'de verdiği özel hakla, Digiturk 1 No'lu kanalda yayın yapan Moviemax Oscars'da izleyiciyle buluşacak. 2 Mart akşamı 23:00'da Moviemax Oscars'da başlayacak Oscar özel programına ünlü isimler yorumlarıyla renk katacak. Osmantan Erkır'ın sunacağı Oscar özel yayını ilginç konu ve konuklarla Oscar töreni ve ödüller farklı yönlerden değerlendirilecek.

Ece Sükan'dan yıldızlara kırmızı halı notu

Moviemax Oscars'ta ekrana gelecek Oscar Özel Yayını sinema ve moda dünyasından ünlü isimlere ev sahipliği yapacak. Ünlü Sunucu Osmantan Erkır'ın sunacağı, Sinema yazarları Mehmet Açar ve Murat Özer ile Sinema Oyuncusu Fadik Sevin Atasoy'un Oscar adayı filmler ve sanatçılarla ilgili değerlendirmelerini ve tahminlerini aktaracağı yayında, ünlü stilist ve moda editörü Ece Sükan ise kırmızı halıda boy gösteren yıldızların kıyafet seçimlerini ve kırmızı halı performanslarını değerlendirecek.

Müziğin yıldızları da Oscar sahnesinde

86'ncı Akademi Ödül töreni görsel şölenle sınırlı kalmayacak. Müzik dünyasının önemli isimleri de gecede sahne alarak izleyenlere müzik ziyafeti sunacak. İki kez Oscar'a aday olmuş, birçok Grammy ödülü sahibi Bette Midler, ilk defa Oscar gecesinde sahne alacak. En iyi şarkı dalında Oscar'a aday olan Ordinary Love'ı U2, The Moon Song'u Karen O, Let It Go'yu Idina Menzel, Happy'i ise Pharrel Williams Oscar sahnesinde canlı performansla söyleyecek. 3 Grammy ödüllü şarkıcı Pink de Oscar gecesine canlı performansla renk katacak olan sanatçılar arasında yer alıyor.

Moviemax Oscars'ta yayınlanacak Oscar Ödül Törenini tüm Digiturk üyeleri ücretsiz olarak izleyebilecek. Moviemax Oscar filmleri daha sonra Digiturk Moviemax kanallarından izlenebilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Digiturk Türkiye Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Onaylı randevu nasıl iptal edilir? (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Onaylı randevu nasıl onaylanır (Telefonla ve E-Nabız'dan)?
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title