Haberler

Didim'de Dereceye Giren Kurumlar Ödüllerini Aldı

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Toplam Kalite Yönetimi Kalite Ödülünde Didim’de Yılın Kaliteli Kurumları Kategorisinde İlçe 1.’si Efeler Ortaokulu, İlçe 2. ‘si ise Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü oldu.

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Toplam Kalite Yönetimi Kalite Ödülünde Didim'de Yılın Kaliteli Kurumları Kategorisinde İlçe 1.'si Efeler Ortaokulu, İlçe 2. 'si ise Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü oldu.Yılın kaliteli ekiplerinde ise 1.' liği Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu aldı.

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Toplam Kalite Yönetimi Kalite Ödülleri belli oldu. Ödül töreniyle ilgili olarak Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden bir tören düzenlendi. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, Efeler Ortaokulu Müdürü Erkan Baki, Proje Sorumlusu İbrahim Ata, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Şahan, Proje Sorumlusu Hüseyin Erel, Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu Müdürü Emrah Turgut, Proje Sorumlusu Önder Ünay ve kurumlardaki diğer ekip sorumluları katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz, " Tüm kurumlarımızın TKY süreciyle ilgili olarak birçok iş ve işlemi yaptığını biliyoruz. Sadece raporlandırmada sıkıntılarımız var, bunları aşarsak umut ediyorum ki yeni dönemde ödül sürecine daha çok katılım olacaktır," dedi. Ardından dereceye giren okulların idarecilerine ödülleri verildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akbük Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title