Haberler

Didim Belediyesi'nin Akbük Kursiyerleri El Emeği Ürünlerini Sergiledi

Didim Belediyesi Akbük Kültür Sanat Atölyesi eğitmen ve öğrencilerinin el emekleriyle hazırladığı sergi Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın katılımıyla açıldıAkbük Türkan Saylan Kültür Merkezinde gerçekleşen açılışa Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, DİTAB Başkanı ve Belediye MÖeclis Üyesi Sevinç Karataş, Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Naşit Oskay ile kurs öğretmenleri ile kursiyerler katıldı.

Didim Belediyesi Akbük Kültür Sanat Atölyesi eğitmen ve öğrencilerinin el emekleriyle hazırladığı sergi Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ın katılımıyla açıldı

Akbük Türkan Saylan Kültür Merkezinde gerçekleşen açılışa Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, DİTAB Başkanı ve Belediye MÖeclis Üyesi Sevinç Karataş, Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Naşit Oskay ile kurs öğretmenleri ile kursiyerler katıldı. Serginin açılışı öncesinde konuşan Belediye Başkanı A. Deniz Atabay Didim'in her mahallesinde kadınlara yönelik el emeği kursları açmaya gayret ettiklerini belirterek "Emekleri ve güzel çalışmalarından dolayı ilçemizin aydın, demokrat, üretken kadınlarını kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

Açılışın ardından Başkan Atabay beraberindekilerle sergideki el emeği ürünleri gezip bilgiler aldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkan Saylan Karataş Akbük Didim Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title