Haberler

Dicky Trisco 7 Mayıs'ta MiniMüzikhol'de olacak

Güncelleme:

Mayıs'ta John Digweed, Markus Schulz ve daha pek çok dünyaca ünlü DJ, burn Energy Drink sponsorluğunda İstanbul'da!

Türkiye'de gerçekleştirdiği etkinliklerle elektronik müziği destekleyen burn Energy Drink Mayıs ayında da dünyaca ünlü DJ'leri İstanbul'un sevilen kulüplerine getiriyor. John Digweed, Markus Schulz, Jackmaster, Jon Rundell,Loco & Jam, George Fitzgerald gibi isimler Mayıs ayında burn Energy Drink sponsorluğunda elektronik müzikseverlerle buluşacak.

Dicky Trisco 7 Mayıs'ta MiniMüzikhol'de olacak

DJ, prodüktör, 3 kez Olympic Gin & Tonic şampiyonu Dicky Trisco müziğin insanları birleştirmesine tutkun. Doğduğu günden beri bir gece kuşu olan DT, hayatını discotheque sanatında ustalaşmaya adadı. Japonya, Çin, Güney Amerika, Güney-doğu Asya, Avrupa, Avustralya, Amerika ve İngiltere'de turne yapan ve Festival No 6, Electric Elephant, Glastonbury, Mareh (Brezilya) , We Love in Ibiza gibi büyük festivallerde yer alan Dicky Trisco 7 Mayıs'ta İstanbul'da olacak.

14 Mayıs'ta Markus Schulz burn energy Drink co-sponsorluğunda Garajİstanbul'da olacak

DJ Magazine'in düzenlediği dünyanın en iyi 100 DJ'i listesinde 3 senedir ilk 10'daki yerini koruyan Markus Schulz, Amerika'nin en çok talep alan uluslararası DJ'i. Progressive House ve Trance müziğin efsanevi ismi olan ve ülkemizde de büyük bir hayra kitlesi olan Schulz, bugüne kadar Trance Energy, Nature One, Dance Valley, Sunrise, Tomorrowland, Pleasure Island, Creamfields, Global Gathering olmak üzere pek çok önemli festivalde çaldı. Depeche Mode, Madonna, Everything But The Girl, Télépopmusik, Fat Boy Slim, Jewel gibi isimlere yaptığı remix'lerle haftalarca liste başlarında kaldı.

18 Mayıs George Filtzgerald Klein'da olacak

İngiliz Fitzgerald, 2000'li yılların ortalarından itibaren varlığını yayınladığı single ve EP'lerle işittirdi. Fakat asıl sıçrayışını 2010 yılında Berlin'e taşındıktan sonra yaptı. Kendi kayıtlarına yoğunlaşan elektronik müzik cambazı; sektörün önde gelen isimleriyle çalıştı, konserler verdi.2013 yılında Double Six Recordings ile anlaşma imzaladı ve Lawrence Hart ve Boxed In gibi vokalistlerin yer aldığı ilk albümünü yayınladı.

Elektronik dans müziğinin mihenk taşlarından biri olan John Digweed 20 Mayıs'ta Klein'da olacak

DJ'Liğe 15 yaşında başlayan ve kariyerinde başarı basamaklarını hızla tırmanan John Digweed,2001 yılında DJ Magazine dergisinin ilk 100 listesinde birinci sırada yer aldı. Daha sonra da üst sıralardaki yerini hep korudu. Hasting'li bir müzik tutkunu olan Digweed ilk olarak, düzenlediği "Bedrock Geceleri" ile 1992 yılında ünlü klüp Renaissance'ın dikkatini çekti. Renaissance'ta çok ilgi gören DJ, sıkı bir çalışmayla, daha sonra müzik otoriteleri tarafından "epic house" olarak adlandırılacak soundunu oluşturmaya başladı. Digweed, yalnızca DJ'lik yapmakla yetinmedi ve birçok compilation CD'nin altına imza attı. Dans müziğinin kilometre taşlarından biri olarak kabul edilen en yakın çalışma arkadaşı Sasha ile birlikte yaptığı ilk Renaissance Compilation albümü büyük beğeni kazandı. "Renaissance" albümü ile literatüre "DJ Mix Compilation" kavramını kazandırdı Kurucusu ve yöneticisi olduğu Bedrock plak şirketi günümüzün en büyük elektronik müzik markalarından biri. Digweed, tüm dünyada en önemli festival, parti ve kulüplerin vazgeçilmez "headliner"ı olmaya devam ediyor.


Jackmaster 27 Mayıs'ta Klein'da olacak

Jackmaster olarak tanınan İskoçyalı DJ Jack Revill; Numbers, Wireblock, Dress 2 Sweat ve Point One Recordings'in kurucuları arasında. Pek çok farklı müzik türünü mixleme başarısıyla tanınan Jackmaster, prodüktörlükten önce DJ kimliğiyle tanınan sayılı isimlerinden biri. 2014 yılında Resident Advisor'ın prestijli 'Top 100 DJ' listesinde 11. olan Jackmaster, aynı yıl İngiltere'de 'DJ Magazine Best of British Awards'da' en iyi DJ'yi seçildi. fabric, DC10, The Warehouse Project, Berghain gibi dünyaca ünlü kulüplerin yanı sıra Glastonbury Festival, Unknown, Dekmantel, Bestival, T In The Park ve Dimensions Festival'da da sahne alan Jackmaster, 25 Mayıs gecesi Klein'da elektronik müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak!

Jon Rundell-Loco & Jam 28 Mayıs'ta Garajİstanbul'da olacak

Carl Cox'un plak şirketi Intec Digital'in başı ve uluslararası festivallerin değişmez ismi, İngiltere'nin Techno sahnesine kazandırdığı son yeteneklerden Jon Rundell ve Beatport Top 10'larının değişmez ismi, ve kendine özgü tarzları ile dünyanın en iyi Techno Label'larından EP'leri çıkmış olan Kuzey İrlanda ikili Loco & Jam, 28 Mayıs'ta Garajİstanbul'da olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

John Digweed İstanbul Türkiye Güncel Haberler

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Kanun teklifi Meclis'e geliyor! 3 kez stokçuluk yapana 6 gün kapatma cezası

Kanun teklifi Meclis'e geliyor! 3 kez stokçuluk yapana 6 gün kapatma cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title