Haberler

Devlet Bakanı Çelik, Bursa'da:

Devlet Bakanı Faruk Çelik, 'Türkiye, İnşallah Önümüzdeki Günleri İyi Değerlendirerek 12 Eylül'ün Baskıcı Anayasasından Tümüyle Kurtulacaktır' Dedi

Devlet Bakanı Faruk Çelik, 'Türkiye, inşallah önümüzdeki günleri iyi değerlendirerek 12 Eylül'ün baskıcı anayasasından tümüyle kurtulacaktır' dedi.

Bakan Çelik, Bursa'nın Gürsu ilçesinde yapılan Kapalı Pazar Alanı ve Otoparkı'nın açılış törenindeki konuşmasında, anayasa değişikliği için halk oylamasında yüzde 70 civarında destek verdikleri için ilçe halkına teşekkür etti.

Halk oylamasının ardından ülke içi ve yurt dışındaki değerlendirmelerin, Türkiye'nin güzel bir yola girdiğini gösterdiğini dile getiren Çelik, 'Anayasa değişikliği olmasın diye mücadele edenler, (Yeni anayasa değişikliğini birlikte yapabiliriz) noktasına geldiler. Türkiye, inşallah önümüzdeki günleri iyi değerlendirerek 12 Eylül'ün baskıcı anayasasından tümüyle kurtulacaktır' diye konuştu.

Çelik, yıllardır ilçede sorun olan pazar alanını, ilçeye yakışır hale getirdiklerini belirterek, 'Samanlı'da, bin 200 yataklı sağlık kompleksinin temelini yakın zamanda atacağız. Gürsu'ya komşu dev bir sağlık kompleksi açılacak. TOKİ de 2 bin konut yapacak. Size verdiğimiz vaatleri bir bir yerine getiriyoruz' diye konuştu.

Bakan Çelik, Bursa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın ve vatandaşlar katıldığı törenin ardından, pazarda incelemelerde bulundu.

(EMR-HÜY-GZA) - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title