Haberler

Dershane Binasına 'Hoşgeldin Yeni Sistem' Pankartı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen Ak Parti Eskişehir Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katıldı.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen Ak Parti Eskişehir Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katıldı. Toplantısının yapıldığı Atatürk Spor Salonu'nun karşısında bulunan Anafen Dershanesi binasına ise 'Hoş Geldin Yeni Sistem' ve 'Tam puanı alanların 5'i de Anafenli' yazılı pankartların asılması dikkat çekti. Spor salonunun bahçesine otomobille gelen Bakan Avcı'nın ise bu pankartları görmediği belirtildi.

ESKİŞEHİR İNŞALLAH TAMAM

Aday tanıtım toplantısında spor salonunu dolduran partililere hitaben konuşma yapan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdiğini söyledi. Avcı şöyle devam etti: "Sayın Başbakanımız, tüm Eskişehirlilere ve AK Parti mensubu siz kardeşlerimize ayrı ayrı selamlarını iletmemi söyledi. 1994 İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimlerinde sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kampanyasında 26 Mart gecesi asılan bir afiş vardı. O kampanyaya damgasını vuran bir afişti. 'Tamam inşallah' diyordu. Buraya gelirken başbakanımız bana sordu. 'Eskişehir tamam mı?' dedi. Bende kendisine size güvenerek 'Tamam inşallah' dedim. Tamam olabilmesi için gerçekten bütün Eskişehirli mahalle mahalle, sokak sokak, belde belde, sandık sandık son gün sonuçlar alınıncaya kadar ve özellikle sandıklar açıldıktan sonra sandıkların emniyetini, milletin namusunu muhafaza altına almak için girişilebilecek tertiplere karşı gerekli önlemleri almak için gece-gündüz çalışmamız gerekiyor. Hepiniz biliyorsunuz ki biz 30 Mart'ta sadece belediye başkanlarımızı, meclis üyelerimizi seçmeyeceğiz. 30 Mart'ta millet iradesinin bütün iradelerin, bütün oyunların tertiplerin üzerinde olduğunu göstereceğiz."

Yapılan konuşmaların ardından Ak Parti'nin Eskişehir'deki belediye başkan adaylarının tek tek tanıtımı yapıldı. Adaylar kürseye gelerek kısa bir konuşma yaptı. Ak Parti'nin belediye başkan adayları şunlar: Büyükşehir Belediyesi Harun Karacan, Odunpazarı merkez ilçe Nevzat Önder, Tepebaşı merkez ilçe Orhan Soydaş, Alpu ilçesi Rafet Demirtaş, Beylikova ilçesi Özkan Alp, Çifteler ilçesi Metin Özen, Günyüzü ilçesi Mehmet Remzi Arayıt, Han ilçesi Mustafa Pekak, İnönü ilçesi Kadir Bozkurt, Mahmudiye ilçesi Ayşe Güney, Sivrihisar ilçesi Hamid Yüzügüllü, Mihalıççık ilçesi İsmail Uysal, Mihalgazi ilçesi Zeynep Akgün, Sarıcakaya ilçesi Faruk Güler ve Seyitgazi ilçesi Hasan Kalın.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Nabi Avcı Eskişehir Ak Parti Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title