Haberler

Derince Kent Konseyi Gençlik Meclisi 1. Genel Kurulu

Derince Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin 1

Derince Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin 1. Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Zübeyde Hanım Kültür Salonu'ndaki kurulda konuşan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, ilk olarak Derince Kent Konseyi ardından Kadın Meclisi'nin oluşturulduğunu sonra da Gençlik Meclisi'nin kurulduğunu anımsattı.

Alemdar, 'Atılan bu adımlarla yerel demokrasinin ana unsurları bir bir kuruluyor. Bütün bu yapılanlar daha yaşanabilir bir kent için gönüllülük esaslı çalışmalar. Bizlerin de üzerine düşen, seçilen arkadaşlarımıza taşın altına elimizi koyarak gerekli yardımı göstermektir. Değişik kültürlerden gelerek bir Türkiye mozaiğine sahip Derincemiz'de gençlerimizin iyi niyet ve samimiyetle katkı sunacağına inanıyorum' diye konuştu.

Daha sonra Kent Konseyi Gençlik Meclisi çalışma yönergesi kabul edildi ve yürütme kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Derince Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri olarak Özlem Duruk, İlkan Tamer, Cüneyt Özbey, Nurol Çolpa, Samet Ünal, Sema Yaman, Fahri Yıldız, Orkun Malkoç teklif edildi ve yapılan oylamayla yürütme kurulu oluşturuldu.

Derince Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı'na Genel Kurul üyesi Ramazan Yalçın teklif edildi ve yapılan oylamayla Genlik Meclisi Başkanı Yalçın seçildi.

(LT-NEC-ZZ) - KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Bakmadan Geçme

Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title