Haberler

Denizli'de Kadın Avukata Bıçaklı Saldırı

Güncelleme:

Denizli Barosuna kayıtlı Avukat Esra Mercan, özel hukuk bürosuna gelen bir kişi tarafından başından ve karın boşluğundan bıçaklanarak yaralandı.

Denizli Barosuna kayıtlı Avukat Esra Mercan, özel hukuk bürosuna gelen bir kişi tarafından başından ve karın boşluğundan bıçaklanarak yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Merkezefendi Mahallesi Çavuşoğlu İşhanı Mercan Hukuk bürosuna gelen İ.A (30) Avukat Esra Mercan'a (27) vekaletname çıkartmak istediğini belirterek görüştü. İddiaya göre, İ.A'ya ikramda bulunmak için mutfağa geçen Mercan, odasına geri döndüğünde İ.A. isimli şüphelinin masanın üzerinde duran çantasını karıştırdığını gördü. Buna tepki gösteren Mercan, İ.A. isimli şüpheli tarafından önce darp edildi ardından bıçaklandı.

Kafası ve karın bölgesinden yaralanan Mercan, olay yerine çağrılan ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Avukatın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri olaydan sonra kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Şüpheli şahıs avukatımızın bürosuna gelerek vekaletname istemiş. Bu sırada da çantasını karıştırırken yakalanınca olay meydana gelmiş. Avukat arkadaşımızın bilinci açık. Herhangi bir sıkıntısı yok gibi gözüküyor. Ancak, doktorlar yoğun bir tedavi uyguluyor. Olayı emniyete aktardık. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ben avukat arkadaşımıza geçmiş olsun diliyorum. Bunların artık son bulmasını istiyoruz" dedi. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title