Haberler

Davutoğlu: Temmuzda Emekliye Seyyanen 100 Lira Zam Yapılacak

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Temmuz ayında emeklilere TÜFE oranında zam yapılacak, maaşı 1000 TL'nin altında kalan emeklilere seyyanen 100 lira zam yapacağız." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin grup toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundun ve emeklilere zam yapılacağını açıkladı.

Başbakan Davutoğlu, "Temmuz ayında emeklilere TÜFE oranında zam yapılacak, maaşı 1000 TL'nin altında kalan emeklilere seyyanen 100 lira zam yapacağız. Maaşı 1000-1100 arasında olan emeklilerin maaşını da 1100 liraya bağlayacağız." dedi.

"100 LİRA ZAM OLACAK"

Davutoğlu, "Son grup toplantısında müjdemizi paylaşmak istiyoruz. Emeklilerimizle ilgili olarak. Olmayan parayı dağıtan Kılıçdaroğlu gibi değil. hükümetin bir adımıdır. Temmuz ayında emeklilere TÜFE oranında zam yapılacak, maaşı 1000 TL'nin altında kalan emeklilere seyyanen 100 lira zam yapacağız. Maaşı 1000-1100 arasında olan emeklilerin maaşını da 1100 liraya bağlayacağız. Yani bir emeklinin 800 lira maaşı varsa 900 lira olacak. 1020 lira olan varsa 1100 lira olacak. Bu düzenlemeyle emeklilerimizin aylıklarında 50 TL ayrıca bir artış sağlanacak." ifadelerini kullandı.

İşte Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı açıklamalardan satırbaşları:

"MESELESİ ŞAHSİ"

"Sayın Kılıçdaroğlu, bir televizyon mülakatında diyor ki 'En büyük hayalim başbakan olmak.' Bakınız, 'hayalimiz iktidar olmak demiyor' veya 'hedefimiz iktidar olmak' demiyor. Meselesi şahsi, olacak olacak kendisi başbakan olacak.

"23 NİSAN YAKLAŞIYOR..."

Eğer çok arzu ediyorsa, 23 Nisan yaklaşıyor bir günlüğüne verebiliriz.

"SEÇİM BEYANNAMESİ..."

Seçim beyannamemiz yayınlandığında göreceksiniz, biz bir '2023 sözleşmesi' hazırlıyoruz. '1923 sözleşmesi'nde cumhuriyet inşa edildiği gibi '2023 sözleşmesi' ile inşallah, yükselen küresel bir güç olarak yeni Türkiye'nin inşasının temelleri atılacak." .

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu 23 Nisan Yaşam Politika Ekonomi Güncel Güncel Haberler

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

500

Yorumlar (316)

Adınızı Yazın:

Sayın Başbakan sadaka dağıtıyor. 100 tl zam vermiş onuda temmuz dan itibaren verecekmiş. Acaba temmuz ayını görebilecek mi? Sayın Başbakanım bu memlekette emekli aç ben de bir emekli vatandaşım bu 50-100 olmaz refah seviyemiz çok düşük kağıt üzerinde milleti kandırmayın. Yazık bu insanlara ben 35 yıl çalıştım halen bir evim yok. Çocuk okutalım diye kendimizi telef ettik. Emekli olduk maaşımız yarıya düştü hep aç kaldık. Suriyeliler bizim vatanımızda bizden daha konforlu yaşıyor.

73
4
yanıtYanıtla
kamil kartalmobilWeb@haberler.com:

Sizin gibi ineklere iyilik yaramaz...umarim chp iktidar olurda yine yillar önceki gibi issizlik ve kitlik cogalir...cay ve seker alabilmeniz icin günlerce bakkal kapilarinda rezilce sira beklersiniz...

12
59
yanıtYanıtla
SelamMobil-IOS:

MARKET RAFLARI YANIYOR YANIYOR SEN NE 100 LİRASINDAN BAHSEDİYORSUN !!!

63
4
yanıtYanıtla
MİLLİ.....................:

VERECEM DEDİĞİ BİR KERE BÜTÜN EMEKLİLERİ KAPSAMIYOR. ARTI KAPSAYANLARADA TÜFE ORANINDA DİYOR. SİZ O TÜFEYİ NE YAPAR EDER DÜŞÜK ÇIKARTIRSINIZ FAZLA VERMEMEK İÇİN. TIPKI MEMURLARA YAPTIĞINIZ GİBİ. 100 LİRA VERECEM DEDİĞİ EMEKLİ SAYISI ÇOK ÇOK AZ. RESMEN MİLLETLE KAFA GEÇİYOR VE SADAKAYA RAZI OLUN DİYOR. AMA FAİZCİLERE BÜTÇEDEN HER YIL 52 KATRİLYON LİRAYI ŞAK DİYE VERİYOR. HAFTADA 1 KATRİLYON YAPAR. VE BUNU SADECE 1000 KİŞİ ALIYOR. GERİ KALAN MİLYONLARA İSE 25-30 LİRA YETER. . HAYDİ ÇALALIM Bİ DOMBRA. . .

62
2
yanıtYanıtla
elifMobil-ANDROID:

size oy verdiğim elim kırılsın

50
8
yanıtYanıtla
SelamMobil-IOS:

Zam yapıyorum diyor, ama temmuzda ödeyeceğim diyor. Benzine zam yaptığında temmuzda geçerli olacak diyormusun?

56
0
yanıtYanıtla
TurkiyemobilWeb@haberler.com:

Hazir kita bekliyorlar iktidari karalamak icin. Siz ancak 23 nisanda bir gunlune gecersiniz iktidara. Halkin karni tok sizin gibilerin dalaverelrine. Inadina AKP inadina RTE

9
45
yanıtYanıtla
SelamMobil-IOS:

2 maaş ikramiye hemde noter tasdikli. CHP tabiki. AKP emekliyi ezdikçe ezdi. Yok baba artık maymunun gözü açıldı. 2 maaş ikramiye ne demek beee. Süper valla, hemde haziran sonunda ödeme kaydıyla.

40
6
yanıtYanıtla
vatandaş:

SEÇİMDE GÖRÜŞÜRÜZ

40
5
yanıtYanıtla
orhan:

ben asgari ücretle çalışıyorum benim maaşıma zam yapsanda veya emeklilikte yaşa takılanlardanım beni emekli etsende yinede akp oy yoooook. yedi adet oyum var hiç birisinede verdirmem

39
6
yanıtYanıtla
Tüm 316 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title