Haberler

Darıca Ramazan Ayına Hazır

Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamlayan Darıca Belediyesi, durumu düşük ailelere yönelik yapılan “Her Eve Sıcak Yemek” uygulaması bu yıl da devam edecek.

Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamlayan Darıca Belediyesi, durumu düşük ailelere yönelik yapılan "Her Eve Sıcak Yemek" uygulaması bu yıl da devam edecek.

Ramazan aylarında ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek dağıtan Darıca Belediyesi, bu yıl da bin 500 aileye sıcak yemek dağıtacak. Sokak iftarlarıyla mahalle halkını iftar sofrasında bir araya getirme amacıyla yapılan iftarlar bu yıl 10 ayrı mahallede düzenleyecek. Darıca Belediyesi, Kadir Gecesi'nde ise 10 bin kişilik iftar sofrasında bölge halkını sahilde bir araya getirmeyi hedefliyor.

Ramazan etkinlikleri hakkında bilgi veren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Mübarek Ramazan ayının ülkemiz ve tüm insanlık alemi için hayırlar getirmesi temennisinde bulunuyorum. Darıca Belediyesi olarak ramazan ayının en güzel şekilde geçirilmesi adına tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Yardımlaşma ve kaynaşma duygularının en güzel şekliyle yaşandığı bu mübarek ayda ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın bu mübarek ayı en iyi şekliyle geçirmesi adına belediye olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Öncelikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın da bu mübarek ayda evlerinde sıcak yemek yiyebilmeleri adına bin 500 aileye yemek dağıtımı yaparak her vatandaşımızın evlerinde ailece Ramazan coşkusunu yaşamalarını hedefledik. Sokak iftarlarıyla da mahalle halkını iftar sofrasında bir araya getirmeye devam edeceğiz. Camilerimizde mahyaların bakım ve onarımının yapılması, cami halılarının ve cami çevrelerinin temizliği, bakım ve onarımı gibi hazırlıklarla da Ramazan aylarının gözbebeği camilerimizi hazır hale getirdik. Rahmeti ve bereketiyle tüm güzelliklerin yaşanacağı bir ay olması temennisiyle tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyor, ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan temenni ediyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Gecesi Darıca Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title