Haberler

Darıca MHP İlçe Başkanı Çağdaş Duyar: 'Tdh Yapılanması İçindeki Vatansever, Dürüst, Aydın Kişilere MHP Olarak Kapımız Açıktır'

MHP Darıca İlçe Başkanı Çağdaş Duyar, 'Tdh Yapılanması İçindeki Vatansever, Dürüst,aydın Kişilere MHP Olarak Kapımız Açıktır' Dedi

MHP Darıca İlçe Başkanı Çağdaş Duyar, 'TDH yapılanması içindeki vatansever, dürüst,aydın kişilere MHP olarak kapımız açıktır' dedi.

MHP Darıca İlçe Başkanı Çağdaş Duyar, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Değişim Hareketi lideri Mustafa Sarıgül'ün eski CHP Genel Başkanı Baykal'a olan tutumunu ve kendi siyasi vizyonunu kullanarak Türkiye'de yeni bir değişimin başlangıcını gerçekleştireceklerini ifade ederek kitleleri etrafında toplamaya başladığını ancak CHP'ye destek vermek üzere pati kurmaktan vazgeçtiğini belirtti.

Duyar, şunları kaydetti:

'Sarıgül aldığı destek ile kişisel siyasi pazarlığını yapmış bulunmaktadır. Parti içi demokrasiyi sonuna kadar gerçekleştireceği iddiasındaki Sarıgül'ün parti kurmaktan vazgeçilmesine yönelik kararı teşkilata danışmadan alması samimiyetsizliğin en büyük örneğidir.

Yarı yolda adam bırakmak, toplumun her kesimi tarafından ayıplanan, Türk töresinde yeri olmayan ve vicdan sahibi herkesi rahatsız eden bir harekettir. Toplumun her kesiminden insanın olduğu TDH'yi sanki hepsi CHP'liymiş gibi CHP'ye yönlendirme çabaları da anlamsızdır.

TDH yapılanması içindeki vatansever, dürüst, aydın kişilere Milliyetçi Hareket Partisi olarak kapımız açıktır. TDH Darıca Hareketi içerisinde emek harcayan, zamanlarını ve maddiyatlarını samimi bir şekilde ortaya koyan insanların emeklerine saygı duyuyoruz.'

(LV-NEC-ZZ) - KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok'

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok"

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title