Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kardeşinden Darende'ye Ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan Darende’de ziyaretlerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan Darende'de ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Milletvekili adayı Nurettin Yaşar ve iş adamı arkadaşları ile Darende'ye gelen Mustafa Erdoğan, tarihi ve manevi atmosferi ile her yıl yüz binlerce kişinin ziyaret ettiği mekanları gezdi. Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'in de eşlik ettiği Erdoğan, Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamit Hamidettin Ateş'le bir süre görüştü. Çalışmalar hakkında bilgi alan Erdoğan, örnek hizmetler gerçekleştiren bir sivil toplum kuruluşu olarak gördüğü vakfı ve yöneticilerini kutladı.

Somuncu Baba Külliyesi, Darende Tanıtım Merkezi, Tohma Kanyonu ve Kudret Havuzu gibi tarihi ve turistik mekanları gezen Erdoğan, "Darende'de gördüğüm güzelliklerden oldukça etkilendim. Manevi atmosferi, çevre düzenlemeleri, restorasyon çalışmaları ve temizliği ile Somuncu Baba Külliyesi'nin herkesin görmesi gereken bir yer olduğuna inanıyorum. Osman Hulusi Efendi'nin, manevi kimliğinin yanı sıra kazandırdığı hizmetlerle geleceğe bakış açısından önemli bir vizyona sahip olduğunu gördük. Bugün de her türlü takdire şayan bir anlayışla hizmetler mükemmel bir uyumla sürdürülüyor" diye konuştu.

Başkan Eser de, proje ve çalışmaları hakkında Erdoğan'a bilgi vererek, "Darende'mizi daha yaşanılabilir bir yer yapmak için çaba sarf ediyoruz. Projelerimizin bazılarının hazırlıkları tamamlandı ve ihale aşamasına geldi. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın Darende'ye özel bir ilgi ve sevgisi var, onların da desteğiyle burada güzellikleri inşa edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Darende ziyaretinde programının dışına çıkarak 4 saat Somuncu Baba Külliyesi ve civarında vakit geçirdi. 'Darende Malatya'ya sığmayacak kadar büyük' diyerek ilçemize olan bakış açısını da ifade etti. Bu bizler için bir onurdur" şeklinde konuştu.

Eser'e görevinde başarılar dileyen Erdoğan, Darende'nin doktor bir belediye başkanı tarafından yönetiliyor olmasının ilçenin ufkunu daha da açacağına inandığını ve turizm başta olmak üzere ilçenin gelişmeye müsait bir yapısı olduğunu kaydetti.

Hamidettin Ateş, Erdoğan'a Hulusi Efendi'nin divanından ve vakıf yayınlarından hediye etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Erdoğan Süleyman Eser Darende Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda 2024? Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024-TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title