Haberler

Çorum 4 Ölümlü Kazadan Geriye Düğün Davetiyesi Kaldı

Çorum'da kontrolden çıkan otomobilin viyadüğün ayağına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında anne, baba ve iki çocuğu yaşamını yitirdi.

Çorum'da kontrolden çıkan otomobilin viyadüğün ayağına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında anne, baba ve iki çocuğu yaşamını yitirdi. Ölen öğretmen Yusuf Özkan'ın, 25 Temmuz'daki düğünü için hazırlanan davetiye ve nikah şekerleri kaza sonrasında yola saçıldı. Kaza Çorum- Sungurlu karayolu 35'inci kilometresinde 06.45 sıralarında meydana geldi. Burdur'dan Çorum'a giden Salih Özkan (50) yönetimindeki 15 HH 022 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak orta refüjde bulunan bariyerlere, daha sonra da yol üzerindeki viyadüğün ayağına çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, sürücü Salih Özkan ve otomobilde bulunan eşi Sıddıka Özkan (47) kızı Vahide Özkan (25) oğlu Yusuf Özkan (27) olay yerinde öldü. araçta sıkışa 4 kişinin cansız bedeni, itfaiye ekibi tarafından güçlükle çıkarıldı. Cenazeler otopsi yapılmak üzere Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.

BİR AY SONRA DÜĞÜNÜ OLACAKMIŞ

Jandarma ekipleri, araçtan çevreye savrulan eşyaları topladı. Eşyalar arasında kazada ölen Yusuf Özkan'ın düğün davetiyesi ile nikah şekerleri de çıktı. Burdur'da öğretmen olan Yusuf Özkan'ın yine kendisi gibi öğretmen olan Sümeyye Tulum ile 25 Temmuz'da düğün yapacağı belirtildi. Baba Salih Özkan'ın ise Çorum Şeker Fabrikası'nda çalıştığı, ailenin dün Burdur'da oğullarının nişan törenini yaptıktan ardından Çorum'a döndükleri bildirildi. Kazayla ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sungurlu Burdur Çorum Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title