Haberler

Çorlu Gazeteciler Derneği'nden Gazeteciler Günü Kahvaltısı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Çorlu Gazeteciler Derneği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Emlak Konutları mevkiinde bulunan Mevlana Pastanesi’nde protokol ve dernek üyelerinin katılım gösterdiği kahvaltı organizasyonu düzenledi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Çorlu Gazeteciler Derneği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Emlak Konutları mevkiinde bulunan Mevlana Pastanesi'nde protokol ve dernek üyelerinin katılım gösterdiği kahvaltı organizasyonu düzenledi.

Kahvaltı programına Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'ın yanı sıra Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Çorlu Belediye Başkan adayı Özlem Yemişçi, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tolga Çemrek, Çorlu Belediye Başkan vekili Serhad Çatalkaya, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, Çorlu İlçe Emniyet Müdür Yardımcıları İzzet Ersoy ve Cemal Murat, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, odanın yönetim kurulu üyesi Serkan Erçili, Tekirdağ Valiliği Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aysel Erkmen ve dernek üyesi basın mensupları katıldı.

Kahvaltı öncesi konuşma yapan Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre düzenlenen programa katılımlarından dolayı protokol üyeleri ve meslektaşlarına teşekkür ederek, "Çorlu Gazeteciler Derneği olarak bu özel günde sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyduk. Şahsım, yönetim kurulu üyelerim ve dernek üyesi meslektaşlarımız adına sizlere teşekkür ediyorum. Bu güne kadar Çorlu Gazeteciler Derneği olarak bünyemizdeki yayın organları ile görevimizi en iyi şekilde doğru ve tarafsız olarak yerine getirmenin hedefinde olduk. Çorlu Gazeteciler Derneği olarak mesleki anlamda ki prensiplerimiz ve etik değerlerden ödün vermeden çıtamızı hep daha yukarılara taşıyarak ülkemizin saygın meslek kuruluşları içerisinde yer almak için çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ise konuşmasında Çorlu Gazeteciler Derneği'ne nazik daveti için teşekkürlerini ileterek "Bu kahvaltıyı asıl bizim size düzenlememiz gerekirdi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Çorlu'da görev yapan basın mensubu arkadaşlarımızdan duyduğum memnuniyeti ayrıca belirtmek istiyorum. Çorlu Gazeteciler Derneği'mizin yaptığı çalışmaları büyük beğeni ve takdirle izliyoruz. Vatandaşlarımızın doğru, nitelikli ve tarafsız haber alma noktasında büyük özveri ile çalışan siz değerli basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor meslek hayatlarınızda başarılarınızın devamını diliyorum" ifadelerini kaydetti.

Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından günün anısına protokol üyelerine ve dernek üyelerine üzerinde derneğin logosu bulunan isme özel kupa bardaklar ve 2014 yılı takvimleri verildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title