Haberler

Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki fırınlarda denetimlerini sürdürüyor.

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki fırınlarda denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta Müdürü Birol Uçar, yaptığı açıklamada, ilçe genelinde zabıta ekiplerinin denetimleri sıklaştırdığını, ekmek ve pide üreten fırınlarda yapılan denetimlerde satışa sunulan ekmek ve pidelerin gramajları ie satış fiyatlarının incelendiğini söyledi.

Yapılan denetimlerde fırınların bağlı oldukları esnaf odalarınca belirlenen tarife, gramaj ve fiyatlandırmaya uyup uymadıklarının incelendiğini belirten Uçar, fırınların sağlığa uygun şartlarda üretim yapıp yapmadıklarının da ekipleri tarafından kontrol edildiğini ifade etti.

Fiyat tarifelerinin vatandaşlar tarafından görülebilecek yerlere asılmasının zorunlu olduğunu kaydeden Uçar, "Hizmetlerin fiyatlarını gösteren listelerde bu madde hükümlerine göre düzenlenerek asılıp asılmadığı kontrol edilmektedir. Ayrıca tarifelerde belirtilen fiyatların altında satış yapan iş yerlerinin, mevzuata uyup uymadıkları konusunda da denetimler yapılmaktadır" ifadelerini kullandı.

Çorlu'da asfalt serim, bakım ve onarım çalışmaları

Çorlu Belediyesi tarafından ilçesinin çeşitli yerlerinde yapılan asfalt serim, bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, yaptığı açıklamada, 2015 yılı stratejik planı hedefleri kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan mahalle bazlı iş programı doğrultusunda, Şahpaz Mahallesi sınırları içerisinde yer alan sokaklarda, kış şartlarında bozulan stabilize ve ham yolların iyileştirilmesi çalışmaları gerçekleştirildiğini belirtti.

Gerçekleşen çalışmalar kapsamında ekiplerinin, yaklaşık 650 ton mekanik yol malzemesi kullanarak güzergah iyileştirme çalışmaları yaptığını bildiren Baysan, "Çorlu'da, ilgili ekiplerimizin yaptıkları inceleme ve araştırmalar sonucunda ihtiyaç duyulan bütün bölgelerde yol iyileştirme, kanalizasyon, asfalt ve benzeri çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalara yaz aylarında daha hız katarak devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Çorlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title