Haberler

Çocukların Gözünden

Ünlülerin Çocukları Jüri Oldu ve 'Anneler Günü'nde Annelerini Değerlendirdi.

ÜNLÜLERİN ÇOCUKLARI JÜRİ OLDU VE 'ANNELER GÜNÜ'NDE ANNELERİNİ DEĞERLENDİRDİ.

Güzellikleri, zarafetleri ve profesyonel tutumları tescillenen eski güzellik kraliçelerimiz, Anneler Günü'nde, özel bir jürinin karşısına çıktılar. Bu kez onları çocukları değerlendirdi ve bakın Hülya dergisinde annelerini ne kraliçesi seçtiler?..

Buket Saygı

1998 Miss Turkey 2. Güzeli Buket Saygı, anneliğin ne kadar keyifli bir duygu olduğunu yeni yeni anlamaya başlamış. Ayaklanıp konuşmaya başlayan oğlu Ata'yla daha çok vakit geçirip, daha çok şey paylaşabilmenin mutluluğunu yaşıyor. Ancak Ata, annesinden en çok masal dinlemeyi seviyor. Ata'nın annesini 'Masal Kraliçesi' seçmesi de bundan. Masal saati 23.30'da başlayan Ata'nın favori masalları ise 'Kırk Haramiler', 'Pamuk Prenses' ve 'Pinokyo'.

Ata (Yaş: 3) Babası Çelik'in tespit ettiği; Ata'nın çok iyi bir müzik kulağının olduğu. Parmaklarını da çok iyi kullanması, ileride bir müzik aletini çalabileceğinin sinyallerini veriyor.

Ebru Cündübeyoğlu Mete

1993 Miss Turkey Güzeli Cündübeyoğlu'nun kızı Duru tam oyun çağında... Annesinin de onunla bol bol oyun oynaması Ebru Hanım'a 'Oyun Kraliçeliği'ni getirmiş. Duru'nun oyuncaklarıyla oynamayı seviyorlar ama favorileri saklambaç! Anne-kız, ev içinde birbirlerini bulmaya çalışıp bulunca da kahkahalara boğuluyor. an anne-kız, en çok bu oyunla eğleniyorlar.

Duru (20 aylık) Çok iyi gözlemci, araştırmacı. Gazeteci olma ihtimali yüksek.

Deniz Pulaş Akkartal

1991 Best Model Of Turkey Birincisi Deniz Pulaş'ın kızı Nehir ise annesini 'Dans Kraliçeliği'ne layık görüyor. Çünkü onlar bir arada dans ederken bir hayli eğleniyor. En çok rock ve underground tarzı müziklerde dans ediyor anne-kız. Nehir'in en enteresan yanı ise tekno müzikle de uykuya dalabilmesi!

Nehir (Yaş: 4) Çizgi film izlemeye bayılan Nehir'in ileride tiyatro ve dansla ilgilenmesi kuvvetle muhtemel.

Emel Yıldırım Acar

1993 Miss Turkey 2. Güzeli Emel Acar, son derece sportmen bir anne olduğunu düşünüyor. Spor salonu ikinci evi olan ve dövüş sporları dışında her türlü sporla haşır neşir olan Acar'ın bu yönü çocuklarına da geçmiş. Lisanslı binici olan Emel Hanım, haftanın üç gününü pilates'e, diğer günlerini de yürüyüşe ayırıyor. Ve çocuklarıyla spor salonunda uzun saatler geçirmekten mutlu oluyor. Tabii çocukları da onu tartışmasız 'Spor Kraliçesi' seçiyor.

Cansu (Yaş: 10) Tenis ve buz pateniyle ilgileniyor. Ayrıca iyi bir yüzücü.

Erem Can (Yaş: 7) Kick boks yapıyor ve yüzüyor.

Minik Beren, annesi Ebru Şallı'yı 'Yemek Kraliçesi' seçti....

Annene çiçek al, bir kız okut!

En kıymetli varlığınız annenize 'Anneler Günü' için çiçek alırken 'Haydi Kızlar Okula' kampanyasına da destek verebilirsiniz. Interflora Dünya Teşkilatı'nın Türkiye kuruluşu 'Interflora Çiçekçileri Derneği', UNICEF tarafından yürütülen 'Haydi Kızlar Okula' projesine destek veriyor. Anneler Günü için İnterflora kanalıyla verilecek her çiçek siparişinden, kampanyaya bağış aktarılacak.

Kimsesiz çocukları sevindirin

Çocuğunuzu sevindirmek için alacağınız kıyafetlerle kimsesiz bir çocuğun da yüzünü güldürebilirsiniz! Çocuk giyim markası Wenice Kids, Anneler Günü'nde 'melek anneler' için bir kampanya düzenliyor. Anneler Günü'nü kutlamanın sevincini tadamayan kimsesiz çocuklar için 'Melek Anneler' sloganıyla gerçekleştirilen kampanyada, annelere kimsesiz çocuklar için aldıkları ürünlerde yüzde 50 indirim uygulanacak. Böylece Wenice Kids'ten alışveriş yapanlar, Anneler Günü'nde kimsesiz çocukları da sevindirmiş olacak.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title