Haberler

Cinnet Getiren Koca "Çocuklar Senden Değil" Diyen Eşini Öldürdü

Güncelleme:

İzmir'de kıskançlık yüzünden çıkan tartışma sonrası 5 çocuk annesi eşini öldüren koca "Çocuklar senden değil' yanıtını alınca kendimi kaybettim" dedi.

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, kıskançlık yüzünden çıkan tartışma sonrası 5 çocuk annesi eşi Şadiye Yıldız A.'yı tabancayla öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan 34 yaşındaki Ayhan A., "Pişmanım" dedi. Ayhan A., bir süredir eşinin internette başka erkeklerle yazıştığından şüphelenip konuştuğunu, çocukların kendisinden olmadığı yanıtını alınca, kendini kaybedip cinayeti işlediğini söyledi.

"BU ADAM BENİ ÖLDÜRECEK"

Davaya konu olan olay, geçen Temmuz ayında Altındağ 4400 sokakta meydana geldi. Şadiye Yıldız A., eşi Ayhan A., ile yaşadığı tartışma sonrası ağabeyini aradı. "Bu adam beni öldürecek, beni kurtarın" diyen Şadiye Yıldız A. ve 5 çocuğunu, gelen ağabeyi kendi evine götürdü. Ayhan A. ertesi gün özür dileyerek eşini ve çocuklarını evine geri getirdi. En küçüğü 4 aylık en büyüğü ise 9 yaşında olan 5 çocuk, yan odada uyurken akşam yemeğinde başlayan tartışmada Ayhan A. eşi Şadiye Yıldız A.'yı tabancayla vurarak öldürdü. Gözaltına alınan Ayhan A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ÖMÜR BOYU HAPSİ İSTENİYOR

Ayhan A. hakkında 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Bugünkü duruşmaya 'yakın akrabayı öldürmek' suçundan yargılanan tutuklu sanık Ayhan A., avukatı, ölen eşinin ağabeyi Serdal Çevik ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı vekili Emine Şentüfekçi katıldı.

ÇOCUKLARIN KENDİSİNDEN OLMADIĞINI İDDİA ETTİ

Sanık, Ayhan A., ifadesinde, eşiyle 2003 yılında Konya'da evlendiklerini, 2009 yılında çalışmak üzere İzmir'e taşındıklarını, 3-4 yıl öncesine kadar aralarında sorun yaşanmadığını söyledi. Bir süredir eşinin internette başka erkeklerle yazıştığından şüphelendiğini, olay günü eşine bu durumu sorduğunda kendisinden boşanmak istediğini, çocukların kendisinden olmadığını söyleyip küfür ettiğini iddia eden Ayhan A., "Kendimi kaybettim. Fırında sakladığım tabancayı alarak ateş ettim. Keşke olmasaydı, çok pişmanım. Beş çocuğum var. Hak etmediğim şeylerle karşılaştım. Mağdurum, eşimin tüm yazışmalarının ortaya çıkarılmasını istiyorum" dedi.

Ölen kadının ağabeyi Serdal Çevik ise sanığın kardeşine şiddet uyguladığını, bu yüzden kardeşinin daha önce 5-6 kez çocukları da alarak kendi evine geldiğini, sanığın her seferinde kardeşini ikna ettiğini anlattı.

Mahkeme heyeti, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının davaya katılma talebinin kabulüne, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altındağ Bornova İzmir Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (67)

pınarrr:

herkesin yuvası mutlu huzurlu olsun böyle haberler artık son olsun

67
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

KOCASINDAN 3 ÇOCUĞU OLAN KADIN UTANMADAN KOCASININ ERKEKLİĞİNE LAF EDİYOR, KADIN BUDUR, KADINI İYİ TANIYIN ONA GÖRE YÖNETİN, TÜM BEKAR KARDEŞLERİME BİR NASİHAT, YOKSA EVLİLİK BURNUNUZDAN GELİR, HA BİR DE ŞUNU UNUTMAYIN, KADINA KARŞI BAZEN VİCDANSIZ OLACAKSINIZ, CANINIZA OKURLAR SÖYLEYEYİM, KADINLAR DA ALINMASIN LAFLARIMDAN, 45 YILDIR BU ÜLKEDE GÖZLERİMİN GÖRDÜĞÜ GERÇEK BUDUR MALESEF

54
12
yanıtYanıtla
polat:

kadın eğer öyle dediyse ölümü hak etmiş demektir

55
10
yanıtYanıtla
szer:

ya merak ediyorum zina yapan kadınlar sizin yapabileceğiniz en buyuk günah budur çünkü kadınların adam öldürme , dolandırıcılık, küfür etme , hırsılık, kaçakçılık , yitim hakkı yeme , yapma olasılığı çok düşük onunu için cennet anaların ayağı altında allahda sizi zina ile deniyor hala anlamoyomusunuz zina ile yukarda saydığım günah olan şeylerin hepsini bir arada yapmış oluyosunuz zaten

54
4
yanıtYanıtla
YALNIZ:

SADIK KALACAK BİR KIZ BULAMADIM ÇEVREMDE DE GÖRMEDİM DUYMADIM BULMAK DA İMKANSIZ GİBİ GÖRÜNÜYOR KARŞIMA ÇIKARSA BİR GÜN EVLENECEĞİM YOKSA BAŞIMA BELA ALMAYA GEREK YOK ALLAHIM NEDEN HİÇ DÜRÜST KADIN YARATMADIN

43
15
yanıtYanıtla
.mobilWeb@haberler.com:

Evli çoluk çocuklu kadının çetlerde ne işi var yazık adamın başını belaya soktu Ahbe kardeşim niye öldürdün bıraksaydın ne halt yerse yeseydi şimdi kaç sene hapis yatacaksın değmez böyle bir kadın için

47
2
yanıtYanıtla
HALİM:

bazı sözlerin şakası olmaz dikkat etmeli

45
3
yanıtYanıtla
MALATYALI:

KARI RESMEN KAŞINMIŞ VE KAŞINMANIN CEZASINI DA CANI İLE ÖDEMİŞ! HAK ETMİŞ PİSLİK. . . .

33
13
yanıtYanıtla
duygusal:

olan hep çocuklara oluyor kimseye bir şey olmuyor biri mezara diğeri hapse çocukların halini düşüne biliyormusunuz

45
0
yanıtYanıtla
ayn bak:

sinir anında adama yalan söylemiş olabilir. bazen eşler karşısındakinden kendini uzak tutmak için bu yola başvurabiliyor. namusuna sahip çıkmamış olsa bile cezası ölüm mü? herkes çok namuslu maşallah

14
31
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title