Haberler

Çocuğunuzun eğitim hayatını güvenceye alın

Güncelleme:

Katılım Emeklilik'in katılım sigortacılığı kapsamında sunduğu ürünlerden Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası, size bir şey olması durumunda çocuğunuzun eğitim hayatını güvence altına alıyor.


Katılım Emeklilik'in çocuklarımızın eğitim hayatlarını güvence altına alınması için geliştirdiği Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası, sigorta sözleşmesi devam ettiği süre boyunca vefat ve kaza sonucu daimi maluliyet durumlarında sigortalının çocuğu veya çocuklarının eğitimlerini devam ettirebilmeleri için gerekli olan maddi desteği sağlıyor. 18-65 yaş arasındaki sağlıklı herkesin yararlanabildiği Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası'nda eğitim süresine bağlı olarak sigorta poliçesinin süresi 2 yıl ile 20 yıl arasında tercih edilebiliyor.

Katılım Emeklilik Eğitim Güvencesi sayesinde çocuğunuzun eğitimi, başınıza gelebilecek beklenmedik olaylara karşı sekteye uğramadan, aynı standartlarda devam edebilir.

TERCİH EDİLEBİLİR TEMİNATTA EN HESAPLI SEÇENEK

Eğitim güvencesi Hayat Sigortası'nda isteğe göre farklı teminat türlerinden biri tercih edilebiliyor.Teminat tutarı, sigorta başlangıç tarihinde yıllık eğitim masraflarına, beklentinize ve sigorta süresine göre sizin tarafınızdan belirlenebiliyor. Her yıl kalan sigorta süresi ile doğru orantılı olarak azalıyor.Teminat tutarlarınızı çocuğunuzun yıllık eğitim masrafları doğrultusunda belirleyebilirsiniz. Teminat tutarları sigorta süresi ile orantılı olarak azalıyor.

Teminat tutarı her yıl eşit oranda azalır ve kalan her eğitim yılı için gerekli masraflar güvence altına alınmış olur. Bunlardan Vefat Teminatı'nda sigorta süresi içinde vefat etmeniz durumunda poliçenizde yer alan vefat teminatı tutarı poliçenizde belirtmiş olduğunuz lehtara ödeniyor. Kaza Sonucu Daimi Maluliyet (Sürekli Sakatlık) Teminatı'nda da sigorta süresi içinde bir kaza neticesinde sürekli malul kalmanız durumunda poliçenizdeki belirtilen bu teminat tutarı maluliyet oranınıza göre tarafınıza ödeniyor. Tüm bunların yanı sıra Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası'nda vergi avantajına sahip oluyorsunuz. Ödenen primler, gelirin yüzde 15'ini ve asgari ücretin yıllık tutarını aşmaması şartıyla, vergi matrahından indirilebiliyor.

ÇOCUKLARIN EĞİTİM HAYATI GÜVENCE ALTINDA OLMALI

Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek; "Geleceğine yatırım yapmak isteyen ebeveynler öncelikle çocuklarının eğitimine yatırım yapmalılar. Çocuklarımızın eğitimleri ve geleceğe hazır olmaları bu nedenle çok önemli. Onların iyi ve rahat bir hayat yaşayabilmeleri için çalışıyoruz. Hayatın ne getireceğinizi bilmediğimiz için bizlerin karşılaşabileceği talihsiz durumların çocuklarımızın geleceğini negatif yönde etkilemesine izin vermemekle yükümlüyüz. Bu nedenle anne-babaların, çocuklarının eğitim hayatlarını en kısa zamanda ve ellerinden geldiği kadarıyla güvence altına almalarını öneriyoruz. Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası'nı bu ihtiyaca yönelik geliştirdik. Sadece vefat değil kaza sonucu daimi maluliyet durumlarında da teminat sunuyoruz. Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası ürünümüzden ve avantajlarından yararlanabilmek için Albaraka Türk ve Kuveyt Türk şubelerine gelmeniz yeterli." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title