Haberler

Clk Uludağ Elektrik, Sakarya'daki Müşteri ve Acenteleriyle İftarda Buluştu

CLK Uludağ Elektrik, Sakarya’da düzenlenen iftarda müşterileri ve acenteleriyle bir araya geldi.

CLK Uludağ Elektrik, Sakarya'da düzenlenen iftarda müşterileri ve acenteleriyle bir araya geldi. CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, dış bölgelerde 2 binin üzerinde müşterileri olduğunu belirterek, bölgedeki müşteri ve acente sayısını daha da arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış AŞ, müşteri ve acentelerini Sakarya Ramada Otel'de düzenlenen iftarda ağırladı. İftara Sakarya Kocaeli, Düzce ve Bolu Bölgelerinden CLK Uludağ Elektrik acenteleri, sanayi ve ticarethane grubu müşterileri, CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, İnsan Kaynakları Yönetmeni Hamza Ekin, Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Murat Erbay, İş Geliştirme Yönetmeni Çağrı Aka, Alternatif Satış Kanalları ve Acenteler Yönetmeni Tolga Aktoprak ile CLK Uludağ Kurumsal İletişim Uzmanı Bahar Erkan katıldı.

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, iftarda yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik ayı olan ramazan ayında aynı masa etrafında buluşup, oruç açmaktan memnun olduklarını belirterek, davete katılan müşterileri ve acentelerine teşekkür etti. Özelleştirme sonrası 2010 yılından itibaren CLK Uludağ Elektrik'in merkezi Bursa olmak üzere Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da görevli tedarik şirketi olduğunu ifade eden Aytac, CLK grubunun Uludağ Elektrik dışında İstanbul (Boğaziçi), Akdeniz ve Çamlıbel olmak üzere 3 bölgede hizmet verdiğini anlattı. Aytac, "Türkiye genelinde 11 ilde 10 milyona yakın abonemiz var. Yani Türkiye'nin yaklaşık 3'te 1'lik enerjisini biz dağıtıyoruz. Dolayısıyla Türkiye'nin en büyük tedarikçisiyiz" dedi.

Aytac, sorumlu oldukları kentlerin dışındaki bölgelerde de hizmet vermek istediklerini ve bu yöndeki çalışmalarına geçen yıl başladıklarını anımsatarak; dış bölgelerde toplam 2 binin üzerinde müşterilerinin bulunduğunu söyledi. Sakarya'nın da bu anlamda kendileri için önemli olduğunu bu yıl ikincisini gerçekleştirdiklerini iftar programlarının artık geleneksel hale geldiğini kaydeden Aytac, Sakarya'nın gerek coğrafi gerekse sanayi kenti olması nedeniyle ekonomik olarak da Bursa'ya yakın bir kent olduğunu dile getirdi.

Aytac, teknolojik altyapılarını güçlendirerek hem tüketicilerin hem de acentelerinin sorunlarını ivedilikle çözmeyi hedeflediklerini belirterek, "E- fatura uygulamamızla müşterilerimize mail yoluyla faturalarını yolluyoruz. Şimdi bu kapsamda olmayan müşterilerimize de e-arşiv fatura ile faturalarını yollayacağız. Bu da ülkemizde bizim sektörümüz açısından hayata geçirilen ilk uygulamalardan bir tanesi. Bu sistem özellikle dış bölgelerimizdeki müşterilerimiz için önem arz ediyor. Nerede bir sıkıntı görürsek gerek teknolojik gerekse ödeme noktalarıyla ilgili olsun, sorunları ivedilikle çözmeye çalışıyoruz. Hedefimiz bölgedeki müşteri ve acente sayımızı daha da arttırarak hizmet kalitemizi en üst seviyeye çekmektir." diye konuştu.

İndirimli elektrik satışında acenteler aracılığıyla dış bölge müşterilerine ulaştıklarını belirten Aytac; EPDK'nın(Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu) belirlediği serbest tüketici limiti olan 3600 kWh ve üzeri elektrik tüketen serbest tüketicilerin ayrıca, Yuvam Güvende kampanyasından da yararlanabileceklerini ve indirimi elektrik (konut, esnaf ve sanayi) vurguladı.

İftar yemeği sonrasında Genel Müdür Ali Erman Aytac katılımcılarla sohbet etti. Gece geç saatlere kadar süren davette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Gece sonunda davetlileri uğurlayan Aytac, geleneksel hale gelen iftar yemeğinin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söyledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Sakarya Uludağ Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title