Haberler

Cizre'de PKK'lılar Taziye Evini Revire Çevirmiş!

Güncelleme:

Belediyenin taziye evinde PKK'lıların olduğunu tespit eden güvenlik güçleri operasyon düzenledi. PKK'lılar evi ateşe verip kaçarken, taziye evini yaralı PKK'lılar için revire çevirdikleri ortaya çıktı.

DHA ekibi, resmi açıklamalara göre bugüne kadar 446 PKK'lının etkisiz hale getirildiği Cizre'de güvenlik güçlerinin operasyonlarını görüntüledi.

TAZİYE EVİNDE YARALI PKK'LILAR

Dün sabah saatlerinde güvenlik güçleri Cudi Mahallesi'ndeki belediyeye ait olan taziye evinde PKK'lıların olduğunu tespit etti. Güvenlik güçlerinin taziye evine operasyon için yaklaştığını fark eden PKK'lılar diğer yaralı olan PKK'lıları alarak kaçtı.


BİNAYI REVİRE ÇEVİRMİŞLER

PKK'lıların ateşe verdiği taziye evini revir olarak kullandıkları ortaya çıktı. Binada yaptığı incelemelerde yaralı PKK'lıların tedavisinde kullanılan çok sayıda ilaç, oksijen tüpü, serum ele geçirildi.


YARALI PKK'LILAR İÇİN AMBULANS GÖNDERİLD İ

PKK'lıların Cudi Mahallesi'nde başka bir bölgeye kaçtığı tespit edildi. Yaralı PKK'lılar için bölgeye ambulans gönderilirken sağlık ekiplerine yönelik saldırı tehdidi nedeniyle güvenlik güçleri bölgeden ambulansları geri çekti.


KAMERA KAYITTAYKEN ÇATIŞMA ÇIKTI

DHA ekibi, PKK'lılar tarafından yakılan taziye evini görüntülediği sırada binanın yanı başında PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Yoğun silah sesleri kameralar tarafından görüntülendi. Öte yandan binanın çevresindeki evlerde tuzaklanan patlayıcıları uzman ekipler imha etti.


ÖZEL HAREKAT POLİSİ VE JÖH'LER ORTAK OPERASYONDA, BORDO BERELİLER İSE KRİTİK NOKTALARDA

Bölgedeki güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre; Cizre'deki PKK'lıların neredeyse hepsinin Cudi Mahallesi'nde birkaç binada sıkıştıkları belirtildi. Özel Harekat Polisi ve Jandarma Özel Harekat timleri ilçedeki operasyonları ortaklaşa düzenliyor. Genelkurmay Başkanlığı'na bağlı Özel Kuvvetler birliklerinin (Bordo bereliler) ise PKK'lıların yerini tespit etmek için ilçenin kritik noktalarına konuşlandırıldığı belirtildi.


TERK ETTİKLERİ EVLERİ YAKIYORLAR

Geçen haftalarda birçok evde saklanan PKK'lı teröristlerin güvenlik güçlerinin evlere yaklaştıklarını fark etmeleri üzerine kaldıkları evleri ateşe vererek kaçtıkları belirtildi. Güvenlik güçleri, tuzaklanan patlayıcıları büyük bir dikkatle imha etme çalışmalarını sürdürürken, zırhlı iş makinaları ile içine kum konulmuş çuvallardan oluşan çok sayıda barikatı kaldırdı.

Cizre'deki operasyonlardan kareler:















Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uğur Can Cizre Cudi Dha Yerel Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Şaban Ataş'ın cesedi bulundu mu? Müge Anlı Şaban Ataş'a ne oldu, ne zaman kayboldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 14 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500

Yorumlar (125)

beraber:

YÜZÜLÜ KAPALI OLANLAR HESPİ ÖLDÜ. YÜZLERCE ASKER POLİS ÖLDÜ ORDA KİMİN HABERİ VAR. YÜZLERCE.

5
66
yanıtYanıtla
ds:

boş boş konuşma senin bir yakının orda olsa haber almazmısın

yanıt1
yanıt0
ETEKLİLERE:

Atılırda bu kadar mesnetsizmi atılır. Cahil cühela etekliler yüzlerce olacak ve medya bunu öğrenmeyecek:) başta fistanlıların yandaş medyası bas bas bağırırdı. Kendiniz çalıyor kendiniz oynuyorsunuz :) fistan sizi iyice bozdu aman dikkat ileride daha kötü olursunuz.

yanıt2
yanıt0
xc:

adaletsiz savaş

10
56
yanıtYanıtla
Efehan:

Türk ün savasi herzaman adaletlidir ve adalet icindir

yanıt16
yanıt3
SUNGUROĞLU:

Doğru diyorsun adaletsiz savaş. Etek giyip karıların arkasına saklanana kadar adam gibi yüzyüze vuruşsunlaR . Ama sizi adaleti bile kendinize yontarsınız. Eninde sonunda islam düşmanları ortadan kalkacak. . . NOKTA.

yanıt1
yanıt0
SADECE TÜRKİYE..Mobil-ANDROID:

PKK BİTİNCE EN BAŞTA ORADA KI KÜRT HALKI RAHAT EDECEK..

57
6
yanıtYanıtla
horoz:

bu akp memleketi ne hale getirdi. bitip tükenmez başkanlık sevdanız yüzünden ölüyor bugün bu mehmetçikler. umarım yarın tarihte yargılanırsınız.

12
34
yanıtYanıtla
TİLKİ:

Tam başı kesilecek horoz vakitsiz ötüyorsun kuş beyinli (horoz olduğun için horozda bir kuş ya) terör konusundaki çözüm önerini söyle eleştirmek çok kolay.

yanıt8
yanıt0
FATSA:

Tühh!!! senin suratına pis herif, devlet terör örgütüyle mücadele ediyor, senin konuştuğun lafa bak. . . Horoz beyinli seni. . . .

yanıt9
yanıt0
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title