Haberler

Küçük Kızları Tuzağa Düşüren Şüpheliye Rekor Ceza İstemi

Güncelleme:

Sakarya'da 13 yaşındaki bir kız çocuğunun fotoğraflarıyla internette profil oluşturup küçük kızların görüntülerini kaydeden şahsın, 120 yıla kadar hapsi istendi.

Sakarya'da 13 yaşındaki bir kız çocuğunun fotoğrafını kullanarak internetteki sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta profilini oluşturup arkadaşlık daveti gönderdiği küçük kızları kandırarak fotoğraf ve görüntülerini kaydeden fabrika işçisi 28 yaşındaki Hasan E.'nin 120 yıla kadar hapsi istendi.

"HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM"

Sakarya 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde ilk duruşmaya çıkan ve Facebook sayfasında 700 çocuğun kayıtlı olduğu anlaşılan Hasan E. tutuklu yargılandığı mahkemede "Mağdur ve ailelerinden özür diliyorum" dedi.

15 AİLE ŞİKAYETÇİ OLDU

Sakarya 3'ncü Asliye Ceza Mahkemesinde ilk duruşmasına başlanan dava ile ilgili olay, Hendek İlçesi'nde oturan, bekar olan Hasan E.'nin 13 yaşında bir kız çocuğunun babasının şikayet üzerine oraya çıktı. Polis tarafından "Küçük yaşta çocuklara cinsel taciz" suçlamasıyla gözaltına alınan Hasan E.'nin evindeki bilgisayarda yapılan aramada küçük yaşta çocukların internet ortamında web kamera ile çekilmiş çıplak fotoğrafları bulundu. Polis, Hasan A.'nin Facebook'ta "Filiz K." adlı 13 yaşındaki bir bir kız çocuğunun fotoğrafını koyarak sahte profil oluşturduktan sonra çevresinde bulunan küçük yaşta kızlara arkadaşlık daveti gönderdiğini belirledi. Polis Hasan A.'nın sayfasında 11-15 yaş yaşlarındaki 700 kız çocuğunun kayıtlı olduğunu belirlerken soruşturma aşamasında 15 kızın anne ve babası şüpheliden şikayetçi oldu.

"BANA KAMERA AÇTIRDI AMA..."

Sakarya 3'ncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde suçlamaları kabul eden Hasan E. "Mağdur ve ailelerinden özür diliyorum" dedi. Duruşmada sosyal hizmet uzmanı gözetiminde ifade veren küçük kızlar soruları yanıtlarken mahkeme başkanı mağdurların anne ve babalarını dışarı çıkarttı. 'Mağdur' olarak ifade veren 13 yaşındaki bir kız, Filiz K. profilden kendisine arkadaşlık daveti geldiğini belirterek, "Profilde küçük bir kız resmi vardı. İlkokul arkadaşlarımdan bazılarını tanıyordu. Kabul ettim. Konuşmaya başladık. Aradan bir süre geçtikten sonra Bana 'Çok güzel kızsın. Bana resmini atarmısın' dedi.

Bana fotoğraflar gönderiyordu. Sonra görüntülü görüşmek için kamera daveti gönderdi. Kendi kamerasının bozuk olduğunu söylüyordu" dedi.

120 YIL HAPİS İSTENDİ

Duruşma ileri tarihe ertelenirken soruşturma aşamasında şikayetçi olmayan mağdur aileler ise duruşmaya müdahil olarak katılmak üzere dilekçe verdiği belirlendi. Küçük çocukları internet ortamında sahte profil ile kandırarak çıplak fotoğraflarını çekerek cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen fabrika işçisi Hasan E. hakkında "Bir çocuğun müstehcen görüntülerini kaydetmek, görüntüleri yaymak, cinsel istismar, kişilerin özel hayatını ihlal" gibi 4 ayrı suçtan 120 yıla varan hapis cezası isteniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Asliye Ceza Mahkemesi Facebook Sakarya Yaşam Güncel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500

Yorumlar (10)

emre can:

Anne babalar 12 - 13 yaşındayki kızlarınıza profil açmasına izin verirseniz, yaptıklarını takip etmezseniz olacağı bu. Sizler de suçlusunuz..

43
6
yanıtYanıtla
REDONDO:

İDAM ETMEZ İSEN OLACAGI BU

27
0
yanıtYanıtla
fatoş elmas:

Kim bu dağ ayısını yetişdirdi açaba?

17
3
yanıtYanıtla
my:

18 yaşından önce çocuklara cep telefonu ve internet vermek ellerine dolu bir silah vermekten farksız. .

16
0
yanıtYanıtla
zafer yolcu:

idam gelmeli

13
0
yanıtYanıtla
ENTER in altındaki şeytan:

O ENTER tuşunu altında yatan şeytanı devlet bitirmeden bu genç ler düzelmez nasıl biter bilmem ama tele fon hastalığı 9 yaşa kadar düştü bu konu ile ilgili acil önlemler gerekiyor. . .

12
0
yanıtYanıtla
gerçek Türk:

Saldım çayıra mevlam kayıra depresyona girdim ak

11
0
yanıtYanıtla
Efe:

Böyle suclarda bence, erkeklikleri köküden alınmalı. Niye hapishanede bedava beslensin bunlar.

9
1
yanıtYanıtla
KATİP:

HAPİSHANEDE DAĞITIRLAR ONU. . MAHKUMLARA VERSİNLER. . .

10
0
yanıtYanıtla
hamasi:

Fabrika işçileri hep aynı zaten desem olur mu simdi.? Ama doktorlar hep şöyle, öğretmenler hep böyle, yok polis şöyle hakim böyle diye sallayıp duruyorsunuz cahil krolar.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title