Haberler

Çılgın Boksör Ringin Dışına Zıpladı, Rakibine Meydan Okudu

Güncelleme:

Rus rakibi Dennis Siver'ı nakavt eden İrlandalı dövüşçü Conor Mcgregor, kafesin dışına zırplayıp Brezilyalı sporcuya meydan okudu ama istediğini elde edemedi.

Dennis Siver ile Conor Mcgregor arasındaki UFC kafes dövüşü ilginç anlara sahne oldu.

RUS RAKİBİNİ NAKAVT ETTİ

İrlandalı Conor Mcgregor, Rus rakibi Dennis Siver'la karşı karşıya geldi. Sıkı bir maça sahne olan dövüşte İrlandalı Conor Mcgregor, Rus rakibini sert darbeleriyle nakavt etmeyi başardı.

HIZINI ALAMADI VE KAFESİN DIŞINA ZIPLADI

Rus rakibini öldürüsiye darbelerle yere süren 26 yaşındaki dövüşçü, bir anda kafesin dışına zıplayıp seyircilerin arasına daldı ve soluğu Brezilyalı Jose Aldo'nun yanında aldı. Ailesiyle birlikte maçı izleyen Jose Aldo, İrlandalı Conor Mcgregor'un kendisine meydan okumasını gülümseyerek kibar bir dille geri çevirdi.

NE YAPTIYSA İKNA EDEMEDİ

Brezilyalı dövüşçüye ailesinin yanında meydan okuyan ve ringe davet eden İrlandalı sporcu, ne yaptıysa Aldo'yu ikna edemedi ve devamında çok sinirlendi. Araya giren korumalar ise İrlandalı sporcuyu zor zaptetti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aldo Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (12)

volki:

tutmayın küçük enişteyiii :))

6
0
yanıtYanıtla
Osman karyüzMobil-IOS:

İrlandalılar biraz dağdan inmiş ayı olurlar kendileri amerikada yaşayanlar amerikalıların en nefret ettikleri serseri ruhlu zontalar hele bi de içince tam pislik olurlar

5
0
yanıtYanıtla
Ramo. ÖzelMobil-IOS:

Dagitirseni

3
0
yanıtYanıtla
Deve:

Jose, seni parçalar lan.

3
0
yanıtYanıtla
Yahu ne sandınızmobilWeb@haberler.com:

Dikkat ettiniz mi Müslümanlara yakıştırılmaya çalışılan vahşi kavramı oysaki müslüman olmayanların hak ettiği kavramdır. Vahşete box demişler spor kavramı içine koymuşlar. Box ve bir çok vahşeti müslümanlar çıkarmadı. Vay efendim müslümanlar tacizciymiş Yav pornoyu ve sex filimlerini açık saçık fotoları transparanı müslümanlar icat etmedi. Yine müslüman olmayanların icat ettiği ve sanat adı altında halka masum gösterip meşrulaştırdıkları ahlaksızlıklardır. Sonra müslümanlar şöyle böyle diye söylenip kendi yaptıkları pislikleri örterler. Siz müslümanlara kurban olun hemi

2
0
yanıtYanıtla
mma:

mcgregor o siklette seni dövecek 10 dan fazla dövüşcü var sen aldo ya kafa tutuyon aldo seni gibi 3 kişiyi aynı gecede indirir. . .

0
0
yanıtYanıtla
Fedakar Mobil-IOS:

Aldo bu adami antrenmansiz yutar salak fasulye sandi kendisini

0
0
yanıtYanıtla
01ADSMobil-ANDROID:

bırakın gelsin tutmayin

0
0
yanıtYanıtla
mma:

aldo bu adama 3. raundu göstermez perişan eder.

0
0
yanıtYanıtla
Dostlar:

artik lütfen böksör demeyin. Herkese rezil olüyoruz, onlara böksör dersek. Karisik dövüs santacisi deyin veya mmaci veya dövüs sporcu veya ne bilim, ama böksör cok yanlisdir!

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title