Haberler

Çiftçilere Güvenli İlaçlama Eğitimi

Menteşe Ziraat Odası üyelerine yönelik düzenlediği bilgilendirme toplantısında güvenli zirai ilaç kullanımı ve yapılan son düzenlemeler eğitim semineri sona erdi.

Menteşe Ziraat Odası üyelerine yönelik düzenlediği bilgilendirme toplantısında güvenli zirai ilaç kullanımı ve yapılan son düzenlemeler eğitim semineri sona erdi. Menteşe Öğretmenevinde gerçekleştirilen eğitim semineri konunun uzmanları ile çiftçiler katıldı.

Eğitim seminerinin açılışında konuşan Menteşe Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Muğla İli Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı Mehmet Baştuğ, zirai ilaçlamanın hem insan sağlığı hem de bilinçli üretim açısından önemli olduğunu söyledi. Baştuğ, "Daha verimli ve kaliteli bir ürün elde etmek hem üretici açısından hem de tüketicisi açısından büyük önem taşıyor. Çiftçimiz tarafından üretilen ürünlerin tüketici açısından güvenilir olmasına önem veriyoruz. Bunun yanında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı üreticilerimiz ile ilgili yapılan son düzenlemeler hakkında da bilgiler aktarılacak. Üreticilerimizin bilinçlendirilmesine yönelik toplantılarımız bundan sonra da devam edecek" dedi.

Üreticilerin eğitimine yönelik yapılan toplantıda Türkiye Ziraat Odaları Birliği Temsilcisi Neşe Tezen ve ZİMİD Temsilcisi Burcu Hamleci 'Zirai Mücadele İlaçlarının Güvenli ve Sürdürebilir Kullanımı', Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcisi Hüseyin Akyazı 'Üretici Kayıt Defteri ve Yapılan Son Düzenlemeler' hakkında sunum yaptı.

Zirai mücadele ilaçlarının güvenli ve sürdürülebilir kullanımı hakkında video gösterimi sonunda katılımcılara katılım belgesi verildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Baştuğ Menteşe Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title