Haberler

CHP Milletvekillerinin Karaman Ziyareti

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, CHP Karaman İl Başkanlığını ziyaret etti.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, CHP Karaman İl Başkanlığını ziyaret etti.

Özkoç, ziyarette yaptığı konuşmada, illeri gezerek koalisyon görüşmelerini halka anlattıklarını söyledi.

MHP'nin koalisyon görüşmelerini eleştiren Özkoç, şunları kaydetti:

"MHP'nin baştan itibaren 'biz hiçbir siyasi partiyle bir araya gelmeyeceğiz ve koalisyon kurmayacağız, ne AKP ile ne CHP ile ne de başka siyasi partiyle bir arada olmayacağız' görüşleri Türkiye'yi derinden sarsmıştır. CHP buna rağmen büyük bir soğuk kanlılıkla süreci yürütmeye devam etmiş ve MHP'ye bir mesaj göndererek 'biz başbakanlık ta istemiyoruz bakanlık ta istemiyoruz. Bu dönemde önemli olan Türkiye'nin geleceği' demiştir. CHP için önemli olan evlatlarımızın birer birer öldürüldüğü, annelerin önlerine her gün şehit cenazelerinin geldiği, Türkiye'nin dört bir tarafının ateş çemberi içerisinde olduğu, güvenliğimizin her gecen gün tehlikeye düştüğü, dış politikada zaafa uğradığımız böylesi bir dönemde CHP için önemli olan başbakanlık değildir."

CHP Antalya Milletvekili Kara ise  "Millet iradesi diye sloganlar kullanan biri çıkıyor bugün milletin iradesine yüzüne haykırarak diyor ki 'siz beceremediniz' Çıkıyor diyor ki; 'siz beş tepenin yolunu bilmezsiniz ama biz yolsuzluğu biliriz' diyor çünkü onlar yollarını biliyor, bütün halk biliyor. Çünkü kanunsuz kuralsız bir yerde oturuyorsunuz CHP'nin Genel Başkanına söz söyleme hakkını var zannediyorsunuz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Engin Özkoç Sakarya Antalya Karaman Yerel Haberler

title