Haberler

CHP Milletvekilleri Rize'de

CHP İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, seçim çalışmaları kapsamında Fındıklı ilçesini ziyaret etti.

CHP İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, seçim çalışmaları kapsamında Fındıklı ilçesini ziyaret etti.

İlçe meydanında vatandaşlarla sohbet eden Ekşi, Batum ve Bayraktutan, CHP Fındıklı Belediye Başkanı Mahmut Bozkurt'a destek istedi.

Burada halka hitap eden Ekşi, Türkiye'nin gerçek uygar, aydınlık çehresinin Fındıklı'da toplandığını savunarak, "Tabiatın bize bağışladığı bu şahane doğayı, onu mahvetmek isteyenlerin elinden kurtarıp evlatlarımıza devretmek hepimizin borcudur. Ben de sizler gibi HES mağdurlarından biriyim. Son yazım HES'lerin bu tabiatı insafsızca, acımazca, gaddarca tahrip etmesinin bu ülkeye vereceği zararı dile getiren yazıydı. Bunu bildiğiniz biri çok büyük mesele yaptı. Türkiye'nin o eşi bulunmaz güzelliklerini, birilerinin cebini doldurması için sattılar. Onun için özlediğimiz, bildiğimiz aydınlık, bağımsız, büyük Atatürk'ün bize emanet ettiği Türkiye'yi tekrar yaşamak hepimizin borcudur" dedi.

Süheyl Batum ise Fındıklı Belediye Başkan adayı Mahmut Bozkurt'a destek vermek için geldiklerini kaydederek, "Destek vermek için geldik ama şunu gördüm ama sizleri gördükten sonra söylüyorum; 'Mahmut başkanı sizlere emanet edebilirim.' Sizler olduktan sonra bizim desteğimizi ne yapsın" diye konuştu. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Bedii Süheyl Batum Uğur Bayraktutan Fındıklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title