Haberler

CHP'li Tanrıkulu, Başbakan'ın Mal Varlığını Meclis Gündemine Taşıdı

Güncelleme:

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Erdoğan'ın 2011 mal beyanı ile 2014 mal beyanında belirtilen rakamlardan sehven eksik yazılan bulunup bulunmadığını sordu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 16 Haziran 2011 tarihli mal beyanı ile 1 Temmuz 2014 tarihli mal beyanında belirtilen rakamlardan sehven eksik yazılan bulunup bulunmadığını sordu.

BEKİR BOZDAĞ'A 6 SORU

Başbakan'ın malvarlığını Meclis gündemine taşıyan Tanrıkulu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde şöyle dedi:

"-1 Temmuz 2014 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan tarafından beyan edilen mal varlığı listesine 17 Aralık 2013 günü Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen telefon görüşmesinde İstanbul Kısıklı'daki villalardan nakledilen paralar neden dahil edilmemiştir?

-Recep Tayyip Erdoğan ile çocuklarının ikamet ettikleri İstanbul Kısıklı'daki villaların tapu kayıtlarındaki sahipleri kim veya kimlerdir?

-Recep Tayyip Erdoğan, çocukları, eşinin ve yakınlarının üzerine kayıtlı tüm taşınmaz ve taşınırların listesini de kamuoyuna açıklayacak mıdır?

-Recep Tayyip Erdoğan'ın protokol yaparak hakiki malikliği elinde bulundurduğu ancak başka kişiler üzerlerine kaydettirdiği taşınmazları ve taşınırları bulunmakta mıdır? Bulunmaktaysa söz konusu taşınmazlar ve taşınırlar nelerdir?

-Recep Tayyip Erdoğan'ın 16 Haziran 2011 tarihli mal beyanı ile kıyaslandığında 1 Temmuz 2014 tarihli mal beyanında 234 bin 80 TL'lik bir binek otomobilin yanı sıra 1 milyon 13 bin 808 TL tutarında mevduat artışı görülmektedir, aylık maaşı yaklaşık 7 bin 500 dolar olan ve maaşından başka bir geliri olmadığını müteakip kereler ifade eden Recep Tayyip Erdoğan 3 yıl içerisinde tüm maaşlarını hiç harcamamış tasarruf etmiş olması durumunda bile yaklaşık 500 bin TL artış gösteren bankadaki mevduatından faiz geliri mi elde etmektedir?

-Recep Tayyip Erdoğan'ın 16 Haziran 2011 tarihli mal beyanı ile 1 Temmuz 2014 tarihli mal beyanında belirtilen rakamlardan sehven eksik yazılan bulunmakta mıdır?"

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bilal Erdoğan Bekir Bozdağ İstanbul Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

500

Yorumlar (76)

erdal:

bu mal varlığındaki artışın sebebi CHP ve kılıçtaroğlundan kazandığı tazminatlarla yükseldiğini bilmezi bu adamlar rezil olmak içinmi sorarlar bu soruları

15
24
yanıtYanıtla
uyfunuyfun@hotmail.com:

bu kadar kuş beyinli olmayın

yanıt0
yanıt0
INSAN:

Kimsenin zoruna gitmesin, Sn.Recep Tayyip Erdoğan Allah (c.c.) izni ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti nin 12.Cumhurbaşkanı olacak. Başkomutan olacak Başkomutan. Sizin zihniyetiniz muhtar bile olamaz diye hor görürken...Hamd olsun ya HAY !!!

5
28
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ:

Kimsenin Malında Parasında gözümüz yok Helaliyle Kazananlardan RABBİM razı olsun dahada fazlasını versin AMMA bu Mliletin ,Yetimin ,Şehidin , Fakirin İşsizin Doğmamamış torunlarımızın Hakkını yiyipte Kendilerini Ak pak gösteren her kim olursa olsun RABBİMİN AZABI ÜZERLERİNE OLSUN AMİN.

32
0
yanıtYanıtla
TOKMAK:

Recep Tayyip Erdoğan’ın 1999 yılında yaptığı bir konuşma sırasında “Eğer bir gün duyarsanız ki Tayyip Erdoğan çok zengin olmuş, bilin ki haram yemiştir.”DEMİŞTIR...

27
3
yanıtYanıtla
cerkez:

kurtulus yok chp nin son kivranislari ne etse millet vazgecmiyor erdogandan,milletin sag duyusuna hürmet etmeyi ögreneceksiniz

10
19
yanıtYanıtla
cancan@hotmail.com:

Aptallığın adı sağ duyu olmuş bu ancak senin gibi biyat edip kazaık yiyenlerin sağ duyusu olabilir.

yanıt0
yanıt0
CESUR:

GERÇEKTEN ÇOK İNANDIRICI AMA YAA MAL VARLIĞI..YABANCI ÜLKE HESAPLARI BUNA DAHİL DEĞİL ANLAŞILAN

23
6
yanıtYanıtla
Saffet:

BEN FITR SADAKAMI TAYYİBE GÖNDERİCEM,SİZ DE ÖYLE YAPIN, ZAVALLI Bİ EV ALSIN, BAŞINI SOKACAK Bİ YERİ OLSUN, ONCA SENE KAHRIMIZI ÇEKTİ, SEVAPTIR...

24
4
yanıtYanıtla
BANASORARSAN:

ARTIK PARADAN DA GEÇTİM. ŞU BİZİM HALKIN YALAKALIĞI DAHA DA SİNİRİMİ BOZUYOR. ULAN AKŞAMA İFTARLIĞIN YOK, CEP DELİK CEPKEN DELİK HALA ADAM SAVUNUYORSUN. EMİN OL BAŞBAKAN SENİ YÜZ YÜZE GÖRSE, YÜZÜNE TÜKÜRÜR. AÇSIN AÇ. HALA NEYİ SAVUNUYORSUN.

24
3
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title