Haberler

CHP'li Piriştina'ya Kadın Desteği

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina, İlçe Başkanlığı’na bağlı Kadın Kolları üyeleriyle bir araya geldi.

CHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina, İlçe Başkanlığı'na bağlı Kadın Kolları üyeleriyle bir araya geldi. Coşkunun kazanma inancını perçinlediğini belirten Piriştina, "Mücadelemiz çocuklarımızın geleceği için" dedi.

Yürüttüğü seçim kampanyası kapsamında mahallelerde çalışma yapan Kadın Kolları üyeleriyle bir araya gelen Piriştina, kadınlardan "güler yüzünüzü eksik etmeyin" isteğinde bulundu. Babası merhum Ahmet Piriştina'nın ki de dahil olmak üzere 6 seçim kampanyasında görev aldığını belirten Piriştina, şöyle konuştu: "Siyaset birlikte, özveriyle yapılan güler yüzle, yürekle, bilekle yapılan iştir. Bu yolda bazı anlar gelir, yorulduğunuzu hissedersiniz ve karamsarlaşırsınız. O zaman kendinizi bunu unutturacak unsurlara itersiniz. Kadınlarla, gençlerle bir araya gelirsiniz. 'Buca'nın kadınları, CHP'nin kadınları ne yapıyordur' dediğimiz anda bu tablo beni çok mutlu etti. Babamla 6 seçime girdim. Ama hiçbir seçimde bu kadar ciddi, inançlı ve kendine güvenen kadın ekibini ilk defa görüyorum. Bu müthiş bir tablo. Yerel seçimin önemini hatırlatmaya gerek yok. Bizim yerimize adam çok ama bu zihniyeti inanın sandığa gömecek sizlersiniz. Engellisi, yaşlısı, kültürü, sanatı, sporu ve daha pek çok unsuruyla Buca'yı daha yaşanabilir bir kent yapma gayreti içindeyiz. Bu mücadele bizim çocuklarımızın geleceği içindir. Biz, daha 14 yaşında çocuğa terörist diyen ve annesini kalabalıklara yuhalatan bu adamları sandığa gömeceğiz."

Piriştina, Ege Bölgesi Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri Federasyonu'nu da ziyaret etti. Buca'nın değerlerinin gün yüzüne çıkarılmasını amaçladıklarını belirten genç Başkan Adayı, "Buca'da 15 yıl görev yapanlar geçmişte bazı işleri eksik ve basiretsiz bir şekilde yaptığı için pek çok metropol ilçe bize örnek gösterilmiştir. Ancak her şey değişti. Başkan ve meclis üyelerinin kim olduğu önemli değil. Şimdi İzmir Büyükşehir Belediyesi ile koordineli hareket edecek bir ekibimiz var. Buca için kaçırılmaması gereken bir süreç yaşıyoruz. AKP artık bir zihin tutulmasına girmiştir. Artık insan canı alınır ve ona saygısızlık yapılır hale gelmiştir. Büyüklerimiz eskiden kulak çekerdi, ama bizim tokat atmamız gerekiyor. 30 Mart bu nedenle çok önemli. Bu yalana, talana v e diktatörlüğe son verelim" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Levent Piriştina Ahmet Piriştina Buca Yerel Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title