Haberler

Chp'li Özbolat'tan Tüik Anketine Tepki: Tehditvari Sorular Sorulmaya Başlandı

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, TÜİK'in anketine ilişkin, "Tehditvari sorular sorulmaya başlandı ya da şikeli sorular sorulmaya başlandı."

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, TÜİK'in anketine ilişkin, "Tehditvari sorular sorulmaya başlandı ya da şikeli sorular sorulmaya başlandı. O sorulan soruları soranlar gerçekten Türkiye'ye iyilik yapmıyorlar, Türkiye'ye çok büyük kötülük yapıyorlar" dedi.

Özbolat, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Bir basın mensubunun, "CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu soru önergesinde TÜİK anketinde yer alan soruları dile getirdi, ankette yer alan sorulara ne diyorsunuz?" sorusuna Özbolat şu yanıtı verdi:

"Ismarlama yapılan anketleri duyuyorum ve iktidarın rahatsız olamayacağı şekilde yapılan anketlerin artık inandırıcılığını kaybettiğini düşünüyorum. Bir de iş artık ayrıntıya girmeye başladı, bir tehditvari sorular sorulmaya başlandı ya da şikeli sorular sorulmaya başlandı. Ya da Türkiye'nin demokratik yapısına uygun düşmeyen sorular sorarak özele doğru da girerek Türkiye başka bir noktaya doğru götürülmek isteniyor. Artık anketlere ve verilere vatandaşların kamuoyunun inancı da kalmadı.

O sorulan soruları soranlar gerçekten Türkiye'ye iyilik yapmıyorlar, Türkiye'ye çok büyük kötülük yapıyorlar."

-"BU ATEŞ BİR GÜN SİZİN DE ELİNİZİ YAKACAK"-

Bir basın mensubunun, "Makamınızda kızınız ve baldızınız arasında bir kavga olduğu ifade ediliyor, ne diyorsunuz?" sorusuna Özbolat, "Bence özel konularla siyaseti birbirine karıştırmamak lazım. Bunu yapan bundan medet bekleyenlere de buradan sesleniyorum, başta iktidarın o dinleme aracına sahip olanlar dahil olmak üzere, siyasetçilerin ve rakiplerin siyasi hayatına, ticari hayatına, özel hayatına müdahale eden bütün bu yöneticilere buradan sesleniyorum. Bu ateş bir gün sizin de elinizi yakacak" diyerek şöyle devam etti:

"Eğer bir siyasetçiyle hesabınız varsa tabii ki hesaplaşırsınız ama ben artık siyasetin ki dün birçok gazetede vardı iktidar-cemaat çatışmasına da atfen söylenilmiş ama birçok kaset var, dün Emin Çölaşan'ın çok ilginç bir yazısı vardı.

Siyasette bel altı vuruşlar, özel hayat, ticari hayat eğer gündeme gelirse herkesin birbirine söyleyeceği çok laf vardır. Hele aile bireyleri bu işlere karıştırılırsa daha da fazla artar. Onun için dürüst, namuslu, haysiyetli ve cesaretli siyasetçilere siyaseten bir şey yapamayanlar başka yerlerde onları yıpratmaya dönük çalışmalar yapmasınlar. Doğru olmaz. Karşılığını da görürler. Herkesin herkese söyleyecek bir lafı vardır.

Özel hayatla ilgili hiç kimse bir başkasının siyasi kariyerine yönelik bir çalışma yapmamalıdır."

Kaynak: ANKA / Güncel

Türkiye İstatistik Kurumu Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title