Haberler

CHP'li Adaylar Seçim Çalışmalarını Anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Düzenledikleri Basın Toplantısıyla, Medya Mensuplarına Seçim Sürecinin Başlamasından Bu Yana Yaptıkları Çalışmaları Anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekili adayları düzenledikleri basın toplantısıyla, medya mensuplarına seçim sürecinin başlamasından bu yana yaptıkları çalışmaları anlattı.

İzmir Kent Arşivi Müzesi'nde düzenledikleri toplantıyla bir haftalık secim çalışmalarını basın mensuplarına anlatan CHP İzmir milletvekili adayları, halkın ilgisinden çok memnun olduklarını dile getirdi. Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan CHP İzmir İl Başkanı Zikri Dursun, "Seçim propagandasının başlangıcından beri milletvekili adaylarımız büyük bir özveri ile çalışmaktadırlar. Bir hafta içerisinde halktan büyük destek aldığımızı gördük. İnsanlar artık AK Parti hükümetinden bıkmış durumdadır ve

derhal kurtulmak istemektedirler. Bu bir haftada sekizerli gruplar halinde çalıştık. Ancak bundan sonraki dönemde üçerli gruplar halinde daha yerel bir çalışma uygulayacağız. Adaylarımızın çalışmaları son sürat ve azimlilikle devam etmektedir. Bu arada çalışmalarımızın olumlu veya olumsuz noktalarını siz değerli basın mensuplarının aracılığıyla takip ediyoruz. Bundan dolayı da sizlere çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu, "CHP'li milletvekilleri Cumhurbaşkanlığı seçiminde erkeklik yapıp da meclise katılamadı" şeklindeki konuşmasıyla ilgili bir açıklama yapan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Canan Arıtman, "Sayın Abdullah Gül'ün yapmış olduğu bu açıklamayı çok talihsiz bir açıklama olarak değerlendiriyorum. Kendileri mesliste çoğunluk sahibi olduğu halde uzlaşma sağlayamamış ve büyük bir becerisizlikle cumhurbaşkanını

seçememişlerdir. Şimdi ise meydan meydan dolaşıp halka şikayet ediyor. Ben kendilerine bir şey sormak istiyorum. Bundan 2 yıl önce CHP terör zirvesi çağrısı yaptığında, kendi parti mensupları oturumun açılması için yeterli çoğunluğun sağlanmaması için kulislerde saklanmışlar, meclise gelmemişlerdir. Acaba o zaman kendi anlayışları çerçevesinde erkeklikleri neredeydi? Ben bunu çok merak ediyorum. Bu açıklamalar kadınlarımıza bir hakarettir. 22 Temmuz'da nüfusun yarısını oluşturan kadınlarımız AK Parti

hükümetini ve sayın Abdullah Gül'ü sandığa gömeceklerdir" diye konuştu. Ayrıca, esnaflar tarafından yoğun ilgi gören CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mehmet Ali Susam da, halktan çok büyük destek aldığını, kapı kapı bütün seçmeni ziyaret ettiğini ve seçimlerden çok umutlu olduğunu belirtti. Düzenlenen toplantıda basın mensuplarına kahvaltı ikram edilirken, adaylar, basın mensuplarıyla seçim çalışmaları hakkında birbebir söyleşi yaptı.

(KA-YK-İB-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title