Haberler

CHP Kayseri İl Başkanı Gülsoy Açıklaması

CHP İl Başkanı Ayhan Gülsoy, Nevruz Kutlamaları Sırasında Yaşanan Olayların, Ülkeyi Yönetenler Tarafından Doğru Değerlendirilmesi Gerektiğini Bildirdi.

CHP İl Başkanı Ayhan Gülsoy, Nevruz kutlamaları sırasında yaşanan olayların, ülkeyi yönetenler tarafından doğru değerlendirilmesi gerektiğini bildirdi.

Gülsoy, yaptığı açıklamada, Silopi ve Batman'da BDP milletvekillerinin izlediği tutumun, hem ibret, hem de kaygı verici olduğunu savundu.

AK Parti iktidarının ülkenin sorunlarına çözüm bulmak yerine, Libya ve Mısır'ın iç işleri ile ilgilenmeyi yeğlediğini ileri süren Gülsoy, şunları kaydetti:

"BDP'li bir milletvekilinin emniyet güçlerine tokat sallaması, bir başka milletvekilinin elinde taşla sokağa çıkması belleklerden silinmeyecek izler bırakmıştır. Bu tehlikeli gelişmeler karşısında sessizliğini koruyan Sayın Başbakan'ın muhalefet partilerine çatma konusunda oldukça hızlı ve atak davrandığı bilinmektedir. Ülke yöneticilerinin, nevruz nedeniyle yaşanan olayları doğru değerlendirmesi gerekir. Sayın Başbakan'ın Ortadoğu ülkelerine karşı taşıdığı duyarlı tutumu, hiç değilse 12 Haziran seçimlerine kadar yurttaşlarımıza da göstermesini diliyoruz. Çünkü 12 Haziran'da AKP yönetimi tüm yanlış politikaların hesabını verecek, hak ettiği cevabı sandıktan alacaktır."

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini 'Uygunsuz' buldu, öğrenciler törene alınmadı

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini "Uygunsuz" buldu, öğrenciler törene alınmadı

Görüntü infial yarattı! Cumhurbaşkanlığından Suriyelilere para dağıtıldığı iddiasına yalanlama

Görüntü infial yarattı! Cumhurbaşkanlığından Suriyelilere para dağıtıldığı iddiasına yalanlama

Bakmadan Geçme

İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Sazlıca Koyu nerede, nasıl gidilir? Boyalık plajı nerede, nasıl gidilir? #9728 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Delikli Koy nerede, nasıl gidilir? İzmir Delikli Koy ücretli mi, arabasız gidilir mi? İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Ayıbalığı Koyu – Mordoğan nerede, nasıl gidilir? İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #127958 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Dolungaz koyu nerede, nasıl gidilir? #9969 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #9728 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Bodrum Koyu Plajı nerede, nasıl gidilir? #127958 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Paşalimanı plajı nerede, nasıl gidilir? #127754 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #127754 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Mimoza Koyu nerede, nasıl gidilir? #127965 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Kocakarı plajı nerede, nasıl gidilir? Ortaokulda sınıfta kalma var mı? Ortaokulda sınıfta kalınıyor mu, kaç gün devamsızlık hakkı var? Bugün voleybol maçı var mı? 13 Haziran kimin voleybol maçı var? Bugün hangi voleybol maçı var? Can Yaman Instagram hesabını neden sildi? Cam Yaman sosyal medya hesaplarını neden kapattı? YKS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TYT-AYT sınav sonuçları açıklandı mı? EURO 2024 ne zaman başlıyor? EURO 2024 maçları nerede oynanacak? #9917 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası açılış maçı ne zaman? Almanya-İskoçya maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Akşener'in İYİ Parti'ye gönderdiği yazıda 'İçişleri Eski Bakanı' detayı dikkat çekti

Akşener'in İYİ Parti'ye gönderdiği yazıda "İçişleri Eski Bakanı" detayı dikkat çekti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title