Haberler

Çetinkaya'nın Seçim Çalışmaları Sürüyor

Necati Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında bazı okul müdürleri ve öğretmenlerle bir araya gelip, Konya Ereğliler Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri ve üyelerini ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Adana Milletvekili Adayı Necati Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında bazı okul müdürleri ve öğretmenlerle bir araya gelip, Konya Ereğliler Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri ve üyelerini ziyaret etti.

Çetinkaya, AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude ile birlikte bir araya geldiği okul müdürleri ve öğretmenlere, AK Parti'nin hizmetlerini ve yapılacak yeni yatırımları anlattı.

Toplantıda, eğitime sağladıkları katkıyı hatırlatan Çetinkaya, eski eğitim sistemi ve okullarla ilgili yenilikleri, eğitimcilerin daha iyi mukayese edebileceğini belirterek, şöyle konuştu:

"Eğitilmiş uzman insanların önemi şimdi daha iyi anlaşılır bir hale gelmiştir. Eskiden ülkemizde yapılan yatırımlar hep yabancı firmalar ve mühendisler tarafından yapılırdı. Teknolojiyi onlar kullanır, biz seyir bile edemezdik. Keban Barajı yabancı bir firma tarafından yapılırken, ben, bunu bizim mühendislerimiz niye yapmıyor derdim. Artık geldiğimiz bu günlerde bakıyoruz, yapılan yatırımların neredeyse tümü yüzde yüz Türk firması ve mühendisleri tarafından yapılıyor. Çalışanlar Türk. İşte bu sizlerin gayretleriyle oldu. Sizleri saygıyla selamlıyorum. "

Çetinkaya, Konya Ereğlililer Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri ve üyelerini de ziyaret etti.

Çetinkaya, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Zuhal Aşlamacı ile birlikte yaptığı ziyarette, şöyle konuştu:

"Konya benim hemşehri şehirlerimden. Valilik yaptığım için Konyalıları kıramazdım ve daveti alır almaz hemen geldim. AK Parti hükümeti olarak, Türkiye'yi dünyanın önünde eğildiği bir ülke haline getirdik. Tüm dünya bize,

'Siz bu mucizeyi nasıl gerçekleştirdiniz' diyor. Ekonomik başarımızla beraber, mazlumların yanın da yer alan bir dünya liderimiz var. Yurtdışındaki toplantılara bazen Sayın Başbakanımızla birlikte gidiyoruz. Bizleri 10 bin kişilik salonların coşkuyla ayakta alkışlayarak karşıladığına şahit oluyoruz. Bu durup dururken olur mu? Ben de sizleri Adana'daki büyük buluşmaya davet ediyorum. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 4 Haziranda Adana'da miting yapacak. O dünya liderine yakışan bir karşılama yapalım. 4 Haziran günü mazeret istemiyoruz, yanınıza kimi alabiliyorsanız alın ve saat 14. 00'de İstasyon Meydanı'na gelin. "

- ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'si jandarma personeli 7 yaralı

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'si jandarma personeli 7 yaralı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

Fenerbahçeliler çıldıracak! Mourinho, ezeli rakibe imzayı atıyor

Fenerbahçeliler çıldıracak! Mourinho, ezeli rakibe imzayı atıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title