Haberler

Cazın Ustaları Büyüledi

Yaşar Üniversitesi Oda Orkestrası’nın Caz Gecesinde, usta isimler caz severlerle buluştu.

Yaşar Üniversitesi Oda Orkestrası'nın Caz Gecesinde, usta isimler caz severlerle buluştu. Sanatçılar Onur Puza, Tamer Temel, Cem Aksel, Matt Hall ve Valentin Conus'tan oluşan grubun seslendirdiği eserler, beğeni topladı.

Yaşar Üniversitesi Oda Orkestrası konserleri kapsamında Selçuk Yaşar Kampüsü Konferans Salonu'nda Caz Gecesi düzenlendi. İzmirli caz severler konsere büyük ilgi gösterdi. Müzik Bölümü Caz Departmanı öğretim görevlileri Onur Puza'nın gitarda, Valentin Conus'un saksafonda yer aldığı grupta, cazın duayen isimleri Matt Hall kontrbasta, Cem Aksel davulda, Tamer Temel de saksafonda dinleyicilere unutulmaz bir performans sergiledi. Grup, 1,5 saat süren konserin sonunda caz severler tarafından ayakta alkışlandı.

Sanata katkı

11. yılına giren Yaşar Üniversitesi Oda Orkestrası, İzmir'de vakıf üniversitelerinin müziğe desteğinin ilk örneği oluşturuyor. 2006 yılında üniversitenin kurucusu Selçuk Yaşar'ın fikriyle hayata geçirilen Yaşar Üniversitesi Oda Orkestrası, çok sesli ve evrensel müziği, konser, festival ve resitaller gibi etkinliklerle müzikseverlere sunmayı hedefliyor. Bugüne kadar pek çok etkinlikte dinleyicileriyle buluşan orkestra ile birlikte İdil Biret, Gülsin Onay, Alexander Rudin gibi dünyaca isimler solist olarak sahne aldı. Orkestra, yıl boyunca Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi ve Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampuüsü Konser Salonu'nda dinleyicilerle buluşmaya devam edecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Yaşar Cem Aksel İzmir Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title