Haberler

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi'nden Yıl Sonu Sergisi

Samsun’un Çarşamba İlçe Halk Eğitimi Merkezi tarafından, merkez yıl sonu sergisi düzenlendi.

Samsun'un Çarşamba İlçe Halk Eğitimi Merkezi tarafından, merkez yıl sonu sergisi düzenlendi.

Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcı Vekili Özgür Yalçın, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Çarşamba TSO Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Kamuran Özden, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Halk Eğitimi Merkezi tarafından gerçekleştirilen yıl sonu sergisinde açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Enver Şahin, yıl boyunca yapılan kursalar ve çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Şahin'in konuşmasının ardından konuşan Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, eğitimin ekmek ve su kadar zaruri önem taşıdığını vurgulayarak, "34 yıllık meslek hayatımda birçok bölgeyi gezdim. Gözlemlediğim kadarıyla toplumda muazzam bir ilerleme var. Eğitimde bayağı bir ilerledik. Eğitim ekmek ve sudan sonra bence üçüncü önemli unsur. Ekmek, su ve eğitim. Bunu sadece bizim toplumumuz değil, bütün dünya insanı böyle kabul ediyor" dedi.

Etkinlikte yapılan konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Kurslarda başarılı olanlara temsili ödül töreninin ardından müzik dinletisi ve serginin gezilmesi ile program son buldu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Ramazan Ünal Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title