Haberler

Çankaya'da Kutlamalar Yerine Atatürk ve Türk Bayrağı

Çankaya Belediyesi, Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı için önceden planladığı tüm kutlamalarını iptal etti.

Çankaya Belediyesi, Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı için önceden planladığı tüm kutlamalarını iptal etti.

Yaşanan faciada kaybedilen yüzlerce madencinin acısını yaşayan Çankaya Belediyesi, iptal ettiği kutlamalar yerine Atatürk'ün Çankayası'nda birçok cadde ve sokağı Atatürk posterleri, Türk Bayrakları ve Çankaya Belediyesi bayraklarıyla donatma kararı aldı. 18 ve 19 Mayıs tarihlerinde Çankaya'da dalgalanacak olan Türk Bayrağı ve Atatürk Posterleri özellikle merkezi noktalara yerleştirildi.

Nüfusun yoğun olduğu bölgelerin başında gelen Konur, Karanfil, Selanik, Meşrutiyet, Ziya Gökalp ile Sakarya Caddesi ve sokaklarında bulunan 300 tanıtım direğine poster ve bayraklar asıldı. Poster ve bayraklar, hafta sonu olması nedeniyle vatandaşların yoğun olarak kullandıkları Lozanpark ve Ahlatlıbel girişlerinde de yerini aldı.

Ayrıca, Kolej, Kuğulu, Anıtpark, Bahçelievler 7. Cadde, Ayrancı Pazarı, Esat ve Cebeci kavşaklarına da Atatürk Posteri, Türk Bayrağı ve Çankaya logosundan oluşan üçlünün daha büyük olanları yerleştirildi.

ALPER TAŞDELEN: "MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN"

Maden faciası ile ilgili konuşan ve yapılan uygulamayla ilgili bilgi veren Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen; "Ülkece büyük bir acı yaşıyoruz. Kurtuluş Mücadelemizin başlangıcı olan 19 Mayıs'ta nasıl milletçe kenetlendiysek şimdi de böyle bir acı ile kenetlenmiş durumdayız. Soma'da yaşanan facia hepimizin yüreklerini derinden yaraladı. Bu nedenle bayram kutlamalarımızı iptal ederek Türkiye'nin kalbi Çankaya'da Türk Bayraklarını ve Atatürk Posterlerini dalgalandırmak istedik. Milletimizin başı sağolsun" ifadelerinde bulundu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Çankaya Belediyesi 19 Mayıs Soma Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title