Haberler

Cani Koca Karısını Kaynar Su ile Yakıp 2 Gün Eve Kilitledi

Güncelleme:

İstanbul Küçükçekmece'de gözü dönmüş koca, eşini kaynar suyla yaktı. 2 gün evde kilitli tutulan talihsiz kadını babası kurtardı. Cani koca ise polis tarafından yakalandı.

Her geçen gün bir kadın cinayeti haberinin geldiği Türkiye'de bugün de İstanbul'dan korkunç bir haber geldi. Küçükçekmece'de oturan Zeynep E, gözü dönmüş kocası tarafından kaynar suyla yakıldı. Karısını öldürmeye çalışan Yunus E, vücudunun büyük bölümünde yanıklar olan karısını 2 gün evde hapsetti. Zeynep E. "Babasına kurtar beni" diye mesaj attı. Cani koca, polis ekiplerinin çabası sonucunda yakalandı.

ÜZERİNE KAYNAR SU DÖKTÜ

Olay, Zeynep E.'nin bir şekilde babasına kısa mesaj atmasıyla ortaya çıktı.Olay, 23 Ekim tarihinde Küçükçekmece'de meydana geldi. Yunus E. ve 26 yaşındaki karısı Zeynep E. arasında çıkan tartışma cinnet anıyla sonuçlandı.

Yunus E. mutfaktan aldığı bir tencere kaynar suyu eşi Zeynep E.'nin üzerine döktü. Vücudunda ağır yanıklar meydana gelen genç kadın acılar içinde kıvranırken gözü dönmüş Yunus E. eşini 2 gün evde hapsetti.

"ÖLÜYORUM KURTAR BENİ"

Zeynep E. bir şekilde ele geçirdiği cep telefonu ile babasına "Ölüyorum kurtar beni" diye mesaj attı. Bunun üzerine çiftin evine gelen baba İlhan E, kızını yaralı halde buldu. Çağırılan ambulansla Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi'ne götürülen Zeynep E. yoğun bakımda tedaviye alındı. Baba İlhan E, Kartal Anadolu Adalet Sarayı'na giderek Yunus E. hakkında suç duyurusunda bulundu.

CANİ KOCA YAKALANDI

Olay üzerine operasyon başlatan polis Yunus E.'yi yakaladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Küçükçekmece İstanbul Türkiye Kaynar Güncel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

500

Yorumlar (71)

Desperado:

Kimsede demiyorki bu adamlar neden cinayet işliyor neden kadını yakıyor şiddet tabiki çözüm değil ama bu kadınlarda az değil adam boşanma istese ayda 3kere çocuğunu psikoloji doktoru nezaretinde girecek omur boyu nafaka ödeyecek kadınlarda biliyor nasıl olsa bosayamaz ne yaparsam yanına kar kalır pozitif ayrımcılık erkekleri sidete yönetiyor bu kadar kadın cinayetini nasıl aciklayacaksiniz 1degil 2degil eşine şiddet uyguladıktan sonra intahar eden adam haberlerini de görüyoruz adamı evden uzaklaştırdılar bile adam kendini bile olduruyorsa neler yapmaz bence medeni kanun bu velayet ve nafakaya bir çare bulması lazım vede bu eşler arasında sosyal medya konusunu çözmesi lazimm yoksa bu haberleri ilerleyen yıllarda daha çok göreceğiz kadınlarda yazık adamlarda

40
14
yanıtYanıtla
Ardahanli:

Salak insan olmayi beceremiyen baba olmayi nasil becerecek.......

yanıt2
yanıt0
ahmetMobil-ANDROID:

erkekliğine tükürüym senin

46
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

karı adamı çıldırtmış olmalı

13
35
yanıtYanıtla
Kimse kimseyi yakamaz:

Sana kizan ve güclü olan da seni yaksin o zaman

yanıt6
yanıt1
C.C.C....Şanlı müslüman türk....C.C.C.:

Bizim eski komşu, dersimli alevi biri....başka ne beklersin onlardan

26
16
yanıtYanıtla
kral:

bu yorumu yapıp da provokatörlük yapma. sen insan olmayabilirsin ama bu ülkede vatan toprağına aşık herkes kardeştir. sen anlayamazsın. .

yanıt4
yanıt2
C.C.C....Şanlı müslüman türk....C.C.C.:

Kralcığım alevi benim kardeşim deyil. onların hepisi pkklı, sen onları kardeş görüyorsan sende onlardansın

yanıt8
yanıt2
babaMobil-ANDROID:

keşke kızgın yağ dökseymiş

6
33
yanıtYanıtla
Ceylin:

Bu ne saçmalık sevmiyorsan istemiyorsan boşarsin böyle muamele etmezsin bence senin üstüne kızgın yağdökmek lazım

yanıt4
yanıt1
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title