Haberler

Çagiad Üyeleri, Vali Tuna'yı Ziyaret Etti

Çanakkale Girişimci İşadamları ve Sanayicileri Derneği (Çagiad) Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Güngör Azim Tuna'yı Ziyaret Etti.

Çanakkale Girişimci İşadamları ve Sanayicileri Derneği (ÇAGİAD) yönetim kurulu üyeleri, Vali Güngör Azim Tuna'yı ziyaret etti.

ÇAGİAD'dan yapılan açıklamaya göre, Vali Tuna, ziyarette yaptığı açıklamada, Çanakkale'de bulunmaktan ve burada görev yapıyor olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Önümüzdeki yıldan itibaren özellikle köprü projesinin hayata geçmesi ile Çanakkale'nin gelişiminin hızlanacağını kaydeden Tuna, iş adamlarının bu değişimde aktif rol alması gerektiğini anımsattı.

Çanakkale'yi, burada yatan şehitlere yaraşır bir kent haline dönüştürmek için yönetici ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliği yapmalarının gerektiğine dikkat çeken Tuna, şunları kaydetti:

"Çanakkale hem tarihi, hem de coğrafi özellikleri bakımından ülkemizin en nadide kentlerinden bir tanesi. Buranın gelişmesi için proje üreten siz değerli iş adamlarımıza yardımcı olmak ve önünü açma noktasında bize düşen görevleri yapmaya hazırız. Şu an için kenti tanıma aşamasındayım. Tanıdıkça ve öğrendikçe sizlerle daha çok bir araya gelir, projeler konuşuruz."

ÇAGİAD Başkanı Hikmet Sezen de kentin modern ve ekonomik seviyesinin yükselmesi, daha önemlisi Türkiye'nin büyümesinde çorbada tuzlarının olması için çalıştıklarını söyledi.

Ziyaretin ardından Vali Tuna ve iş adamları hatıra fotoğrafı çektirdi.

- ÇANAKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

title