Haberler

Büyük Zafer'in 93. Yıl Dönümü

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Ayvalık, Gönen ve Bandırma'da törenler düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Ayvalık, Gönen ve Bandırma'da törenler düzenlendi.

Ayvalık'taki törenler, İlçe Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Ayvalık Garnizon Komutanı Personel Albay Aydın Nazlı, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ve Cumhuriyet Başsavcısı Metin Tokel'in tebrikleri kabulüyle başladı.

Ardından Cumhuriyet Meydanı'na yürüyerek giden protokol mensupları, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Çelenk sunumunun ardından tören alanında bulunan vatandaşlar, anıta karanfil bıraktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın mesajının okunduğu törenlerde günü anlam ve önemine dair konuşmayı Jandarma Üsteğmen Harun Nazlı yaptı.

Şiirlerin okunmasından sonra meydandaki törenler, Ayvalık Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Dansları ekibinin gösterileriyle sona erdi.

Bandırma'da Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan törenlere Bandırma İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, 6. Jet Hava Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk, Belediye Başkanı Dursun Mirza ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kutlamalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kutlama mesajı okundu.

Buradaki kutlamalardan sonra Sonel, Çelenk ve Mirza, ilçe kaymakamlığında makamında kutlamaları kabul etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı, Gönen'de de kutlandı. Hükümet meydanında gerçekleşen kutlama törenine, Balıkesir Vali Yardımcısı Zeki Karaca, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, daire müdürleri, şehit aileleri, gaziler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Bandırma Ayvalık Gönen Yerel Haberler

title