Haberler

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam: "Lig İçin Moral Oldu"

– BURSASPOR Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam 6-0'lık KuPS galibiyetini değerlendirdi.

– BURSASPOR Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam 6-0'lık KuPS galibiyetini değerlendirdi. Sağlam şunları söyledi: "Bu yılki hedeflerimizin içerisinde, Avrupa'da edindiğimiz tecrübeyi başarıya dönüştürmek. Buraya da ulaşmamız için play-offtan önceki bu turu geçmemiz gerekiyordu. Bu turu geçmenin bize artısı, önümüzdeki hafta lig başlayacak ve bize moral olacak. Turu geçtik. Bol gol attık. Önümüzdeki play-off turu bizim bu hedeflerimize ulaşmamız açısından önemli. Yarın güzel bir kura çekerek, adımızı UEFA Avrupa Ligi'ne yazdırmak istiyoruz. Özellikle taraftarımızın oluşturduğu atmosferle oyuna iyi başladık ve istediğimiz golleri yakaladık. Taraftarlarımıza da uzun bir aradan sonra rahat bir maç izlettik. Sonradan bulduğumuz gol ise işin kaymağı oldu. Bu sezonla alakalı alt yapıdan kadromuza aldığımız oyuncuları A takıma kazandırma açısından önemli bir maç oldu. Taraftarımızla buluşma güzel gerçekleşti. Takımlarına sahip çıkması, yoğun ilgi göstermesi, heyecan sezona başlangıç için çok önemli. Bugünü iyi geçtik. İnşallah bundan sonraki ilk maçımız lig maçı. Lige de iyi başlangıç yapma açısından güzel moral oldu.Geçen sene kaldığımız yerden devam edebileceğimizi herkese gösterdik."

Bir gazetecinin, 'Maç öncesi karamsarlık vardı. Bugünkü atmosfer nasıldı?' sorusuna Sağlam, "Bizleri eleştirmesini gerektirecek bir durum ortada yok. Kimsenin başkanı, yönetimi, kadroyu eleştirecek durum ortada yok. Suni bir gündem. Taraftar da bunu gösterdi. Gerçek duygularını bugün gördük. Coşkuyla takıma sahip çıktılar. Demek ki bu iddia çok doğru değil."

Karşıyakalı Şaban'ın gündemde olup olmadığı sorusuna Sağlam, "Şaban'ı geçtiğimiz sezon almak istedik, ama önemli bir bonservis maliyeti çıktı. Bugünle alakalı ise birşey yok" cevabını verdi.

(İA) - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ertuğrul Sağlam Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title