Haberler

Bursaspor Deplasmanlarda "Dört Dörtlük"

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 15 haftada 8 deplasman maçına çıkan yeşil beyazlılar, bunların 4'ünü kazanırken 14. deplasman puanını dün Gaziantepspor karşısında elde etti Deplasmanda başarılı bir grafik çizen "Yeşil Timsah", 2 deplasman maçından 1 puanla dönerken, ikisinde ise yenildi.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 15 haftada 8 deplasman maçına çıkan Bursaspor, bunların 4'ünü kazanırken, 2 maçtan 1 puanla ayrıldı, 2 maçta ise yenildi.

Gaziantepspor ile ligin 15. haftasında dün deplasmanda karşılaşan yeşil-beyazlı takım, 2-1'lik skorla bu sezonki 4'üncü deplasman galibiyetine adını yazdırdı.

Lige Galatasaray'a evinde 2-0'lık skorla yenilgiyle başlayan Bursaspor, bir hafta sonra Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-1 yenerek hanesine 3 puan yazdırmayı bildi. Beşiktaş'ı ligin 3. haftasında konuk eden yeşil-beyazlılar, 1-0'lık yenilgiyle yine taraftarlarını üzdü.

Çaykur Rizespor'a 4'üncü haftada konuk olan "Yeşil Timsah", 1-0'lık skorla sezonun ikinci galibiyetini de deplasmanda almış oldu. 5'inci haftada Mersin İdmanyurdu deplasmanına giden Bursaspor, bu kez umduğunu bulamadı ve Bursa'ya 2-1'lik yenilgiyle döndü.

Eskişehirspor ile evinde 2-2 berabere kalarak evinde yine gülemeyen Bursaspor, 7. haftada deplasmanda Balıkesirspor'u 5-0 yenerek önemli bir galibiyete imza attı.

Evindeki ilk galibiyetini 3-0'lık skorla Sivasspor karşısında alan Bursa ekibi, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor deplasmanından 1-1'lik skorla hanesine 1 puan yazdırarak döndü.

Bursa'da oynadığı Fenerbahçe ile 1-1, deplasmandaki İstanbul Başakşehir maçında da 0-0'lık skorlarla 1'er puan çıkardan yeşil-beyazlılar, evinde Kasımpaşaspor'u 5-1 yenerek bu sezon ikinci kez 5 gollük bir performans sergiledi.

Kardemir Karabükspor deplasmanından 3-2'lik yenilgiyle ayrılan Bursaspor, 3-3 biten sahasındaki Trabzonspor maçında da galibiyet alamadı.

Son deplasman galibiyetini 7. haftada Balıkesirspor'u 5-1 yenerek alan "Yeşil Timsah", 3 deplasman haftası arasından sonra Gaziantep'te 2-1'lik skorla galibiyete ulaştı. Yeşil-beyazlı ekip, bu galibiyetle sezonun 14. deplasman puanını Gaziantep'te almış oldu.

Bursaspor'un oynadığı deplasman maçları ve aldığı sonuçlar şöyle:

Hafta Rakip Skor Puan 2. Hafta Gençlerbirliği 1-2 3  4. Hafta Çaykur Rizespor 0-1 3 5. Hafta Mersin İdmanyurdu 2-1 0 7. Hafta Balıkesirspor 0-5 3 9. Hafta Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor 1-1 1 11. Hafta İstanbul Başakşehir 0-0 1 13. Hafta Kardemir Karabükspor 3-2 0 15. Hafta Gaziantepspor 1-2 3
- Bursa

Kaynak: AA / Spor

Gaziantepspor Bursaspor Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title