Haberler

Bursaspor Başkanı, Fener Taraftarına El Hareketi Yapmış

Güncelleme:

Fenerbahçe-Bursaspor maçında tribünde Recep Bölükbaşı ile sarı lacivertli taraftarlar arasında yaşanan olayda Başkan'ın el kol hareketi yaptığı görüntüler ortaya çıktı.

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Webo'nun attığı golle 1-0 kazandığı Bursaspor maçında Şeref Tribünü'nde Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile sarı lacivertli taraftarlar arasında yaşanan gerginlikte yakışıksız görüntüler ortaya çıktı.

FB TV GÖRÜNTÜLERİ YAYINLADI

Şeref tribünün yaşanan olaylar sonrasında Fenerbahçe cephesi Bölükbaşı'nın küfür ettiğini, Bursaspor Başkanı Bölükbaşı ise sarı lacivertli yönetici ve taraftarların kendilerine küfür ettiğini söylemişti. Fenerbahçe Televizyonu ise o anlara ait bazı görüntüleri bugün yayınladı.

BAŞKAN, EL KOL HAREKETİ YAPIYOR

FB TV'nin yayınladığı görüntülerde, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın Şeref Tribünü'nden bazı Fenerbahçeli taraftarlarla diyaloğa girdiği ve el kol hareketi yaptığı görüldü.

BAŞKAN'IN OĞLU SALDIRDI İDDİASI

FB TV ayrıca yönetim kurulu üyesi olmayan, Recep Bölükbaşı'nın oğlu Kadir Bölükbaşı'nın da Şeref Tribünü'nde sarı lacivertli yöneticilere 'tahrikde bulunup saldırdığını' iddia etti.

PFDK'YA SEVK EDİLDİ

TFF Hukuk Kurulu Bursaspor'u ve Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevketti. TFF'nin sitesinde yer alan Disiplin Sevkleri ile ilgili açıklamada şu şekilde;

BURSASPOR Kulübü'nün 20.04.2015 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-BURSASPOR Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

Ayrıca BURSASPOR Kulübü Başkanı RECEP BÖLÜKBAŞI'nın 20.04.2015 tarihindeki "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 38. maddesi uyarınca 21.04.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (35)

Şikebahçe A.Ş.:

fb önce kendini şike lekesini temizlesin hala hakemlere baskı ile maç kazanıyorlar bir de utanmadan şampiyonluk kutlarlar. . . .

19
35
yanıtYanıtla
takvamobilWeb@haberler.com:

Yayinci kurulusu aziz surekli havuzdan cikarimla tehdit ediyor.Adama dumduz sayiyorlar o görüntuler neden yok.adamda tabiki karsilik verecek.

18
33
yanıtYanıtla
SÎLÊ.mobilWeb@haberler.com:

Az bile yapmiss mustehaktir bunlara

24
26
yanıtYanıtla
VatandaşMobil-IOS:

Maç hırsıyla bi pozisyona yapmış olabilir..ama ne fark eder fener haklı çıkarılır.

15
34
yanıtYanıtla
yazık yazık çok yazık:

fener herzamanki gibi haklı çıkar arkadaşlar yormayın kendinizi, bursanın başkanı deli ya çıkmış kendi kendine. durup dururken hareket yapıyor

15
32
yanıtYanıtla
rötük:

Aziz Yıldırım''ın hareket ve görüntülerini de yayınlayın.

18
16
yanıtYanıtla
mehmet bjkmobilWeb@haberler.com:

Fener ligde oldugu surece futbol izlememe karari aldim.Herkes oyle yapsa kendi kendilerine oynarlar bak o zaman izlenirler :

25
8
yanıtYanıtla
Kral Bursa:

Benim bildiğim şampiyon olduğumuz sene son maçta tüm Fenerlileri Kadıköy Şükrü Saracoğlu çimlerinde sahanın ortasına alıp Şampiyonluğumuzu kutlattırdığımız dır. . Hem koyduk hemde şakır şakır zevkten hop hop oynattık fenerlileri. Sonrada acıdan hüngür hüngür ağlatmıştık. . . İnanmayan o son 5 dakika VTR lerini izleyebilir. . . .

28
3
yanıtYanıtla
OTTOMAN EMPIREMobil-ANDROID:

gerçek ülkücü akp lidir. çünkü atalarımız hiç bi zaman türkçülük yapmamıştır. biz islamın kalkanıyız ümmetçiyiz.2023 hilafetimizi ilan ediyoruz inşallah

6
24
yanıtYanıtla
FENER:

BAŞKAN ADAM OLSA TEKNİK DİREKTÖRÜNE BORDO RENKLİ ELBİSELER GİYDİRMEZ BU MAÇTA

20
8
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title