Haberler

Bursa - Maganda Saçması Genç Kızı Boynundan Yaraladı

Sağlık Ocağı Pansuman Yapıp Gönderdi, Bir Gün Sonra Hastanede Boynunda Saçma Olduğu Tespit Edildi

SAĞLIK OCAĞI PANSUMAN YAPIP GÖNDERDİ, BİR GÜN SONRA HASTANEDE BOYNUNDA SAÇMA OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Öğrencinin boynundaki saçma, vücuduna zarar vermediği için alınmadı.

BURSA'da okul sonrası evine giderken boynuna isabet eden magandanın tüfeğinden çıkan saçma ile yaralanan lise öğrencisi 17 yaşındaki Sema Yardımcı ölümden döndü. Öğrencinin boynundaki saçma, vücuduna zarar vermediği için alınmadı.

Kestel İlçesi'nde Kız Teknik ve Meslek Lisesi 2. sınıfa giden Sema Yardımcı geçtiğimiz çarşamba günü okul dönüşü evine giderken, Değirmenönü Mahallesi'nde boynunda bir yanma hissetti. Taşın çarptığını düşünüp boynundaki kanamayı görünce peçete ile müdahale edip evine gitti. Annesiyle birlikte aynı gün sağlık ocağına giden Sema Yardımcı, kendisine herhangi bir tanı konulmadan pansuman yapılarak evine gönderildi. Annesiyle birlikte bir gün sonra bu kez Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne giden Sema Yardımcı'nın boynuna isabet edenin taş değil saçma olduğu, büyük bir tehlikeden mucize eseri ucuz kurtulduğu söylendi. Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ndeki hekimler vücuduna zarar vermediği için saçmanın şimdilik alınmasının uygun olmadığını belirterek kendisini evine gönderdiler.

Kızlarının boynuna isabet edenin saçma olduğunu öğrenen Sema Yardımcı'nın annesi Armağan ve babası Muttalip Yardımcı dün kızlarını Muradiye Devlet Hastanesi'ne getirdiler. Doktorlar filmini çektikleri Sema Yardımcı'yı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakaltesi Hastanesi'ne sevk ettiler. Sema hafta sonu nedeniyle gidemediği Tıp Fakültesi Hastanesi'ne pazartesi günü gidecek.

BU NE SORUMSUZLUK

Kendisinin büyük idealleri olduğunu söyleyen Sema Yardımcı, "O saçma beni öldürüp sakat bırakabilirdi. Sağlık ocağında bunun anlaşılamaması, doktorların ise 'Sağlığına zararı yok' diyerek beni eve göndermelerinden korkuyorum, endişe ediyorum. Bir an önce bundan kurtulmak ve beni yaralayan magandanın ise bulunmasını istiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title