Haberler

Bursa-İzmir Karayolunun Ulaşıma Kapanması

Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı ve 45. kilometrede 2 yolcu otobüsünün kaymasının ardından trafiğe kapanan Bursa-İzmir karayolunda, sürücülerin bekleyişi sürüyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı ve 45. kilometrede 2 yolcu otobüsünün kaymasının ardından trafiğe kapanan Bursa- İzmir karayolunda, sürücülerin bekleyişi sürüyor.

Alınan bilgiye göre, Bursa- İzmir karayolunda, ulaşımın durması ve uzun araç kuyrukları oluşması üzerine, yolda kalanlara AKUT, AFAD, Türk Kızılayı ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ATV ile kumanya dağıtıyor.

Tüm arama kurtarma ekiplerinin seferber olduğu karayolunda kayan tırın yoldan çekilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

Öte yandan Bursa Valisi İzzettin Küçük'ün talimatıyla AFAD bünyesinde bir kriz merkezi oluşturuldu. Merkezde, ihtiyaçlar doğrultusunda yolda kalanlara yardımlar koordine ediliyor.

Saatlerdir bekliyorlar

Yolda mahsur kalan tır şoförü Riyat Kahraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'dan geldiğini belirterek, saatlerden beri beklediğini söyledi.

Kahraman, "Kazayla ilgili bilgim yok ama saat 10.00'dan beri yol kapalı. Tam biraz ilerledik derken geri çevirdiler ben de bir daha kuyruğa girdim." dedi.

Şoför Nihat Özbek de 3-4 saattir yolda beklediğini belirterek, "Bazı sürücüler, belki de sabahtan beri buradadır. Ben Bursa'da mal boşalttım. Şimdi Balıkesir'e gidiyordum ama oraya yetişemem. Artık yarına kaldı." diye konuştu.

Sürücülerden Halil Çivicioğlu da dün akşam Bursa'ya geldiğini, gece yarısından itibaren yolların kapalı olduğunu duyduğunu aktardı.

Yolun Uluabat'a kadar ki bölümünün açık olduğunu anlatan Çivicioğlu, "Susurluk ve ötesi kapalı diye biliyoruz. Demirköprü ve civarında tırların kaza yaptığını duyduk. Şu an Uluabat'tan ileriye gidişlere zincirli olsanız dahi izin verilmiyor." ifadelerini kullandı.

İki karayolu araç geçişine kapatıldı

Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı Bursa-Bandırma- Çanakkale ve Çanakkale- İzmir karayolunda da sürücülerin Bursa ve İzmir istikametine gidişine izin verilmiyor.

Bursa-Bandırma-Çanakkale ve Çanakkale-İzmir karayolunda, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Bunun üzerine trafik ekipleri, bu yolları araç geçişine kapattı. Araçlar, yoldan çevrilerek, şehir merkezine yönlendiriliyor.

Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Karacabey Belediyesine bağlı ekipler, yollarda tuzlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Öte yandan Karacabey Otobüs Terminali'nden de otobüslerin çıkışına izin verilmiyor.

Kaynak: AA / Güncel

Türk Kızılayı Çanakkale İzmir Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title