Haberler

Bursa'da Volkanik Patlama

Güncelleme:

Bursaspor'un 27 yaşındaki kaptanı Volkan Şen, bu sezon oynadığı futbolla adeta küllerinden doğdu.

Bursaspor'un 27 yaşındaki kaptanı Volkan Şen, bu sezon oynadığı futbolla adeta küllerinden doğdu. Geçtiğimiz sezon devre arasında Trabzonspor'dan Bursaspor'a geri dönen Volkan Şen, bu sezon oynadığı 28 maçta 12 gol 8 asistlik performans sergiledi.

Yeşil-beyazlı ekipte kaptanlık pazubandının sahibi olan Volkan Şen, teknik direktör Şenol Güneş ile birlikte adeta yeniden doğdu. Son olarak dün akşam oynanan Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Gençlerbirliği'ne karşı ilk yarıda 2-0 geriye düşmelerine rağmen kaydettiği 2 gol ve iyi oyunuyla takımını yarı finale yükselten isim oldu. Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 22 maçta 1767 dakika forma giyen genç kaptan rakip filelere 9 gol atıp 8 de asist yaptı. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 6 maçta forma giyen Volkan, 428 dakikada 3 gol kaydetti. Yıldız oyuncu Bursaspor'un şampiyon olduğu sezonda 6 gol atıp 9 asiste adını yazdırmıştı.

GÜNEŞ MOTİVASYONU

Oynadığı maçlarda zaman zaman agresifliği ile bilinen Volkan Şen, Teknik Direktör Şenol Güneş'le yıldızlaşmaya devam ediyor. Futbol yeteneğine maç esnasında Şenol Güneş'in verdiği taktikleri de ekleyen yıldız Bursaspor formasıyla devleşmeye devam ediyor. Dün akşam oynanan müsabakada da bu durumu oldukça sık uygulayan ikili takımın başarısına yenilerini ekliyor. Devre arasında soyunma odalarında yapılan konuşmalarda Şenol Güneş'in Volkan Şen'e taktikler vermesinin yanı sıra motivasyon için konuşma yaptığı belirtiliyor. Galibiyet golünü attıktan sonra Fernandao'yu başını öperek tebrik eden genç kaptan takımdaki dostluğu da tüm futbol camiasına gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Şenol Güneş Volkan Şen Bursaspor Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title