Haberler

Bursa'da Ağaca Asılı Kadın Cesedi Bulundu

Güncelleme:

Ormanlık alanda yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki ağaca asılı bulunan kadın cesedi, poşetlenip, hava köprüsü kurularak aşağıya indirildi.

Bursa'da ormanlık alanda yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki ağaca asılı bulunan kimliği belirsiz kadın cesedi, poşetlenip, hava köprüsü kurularak aşağıya indirildi.

CESEDİ İNDİRMEK İÇİN SABAHI BEKLEDİLER

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde meydana gelen olayda ormanlık alanda koyunlarını otlatan bir çoban, köpeğinin havlama seslerini üzerine yanına gitti. Ağaçta iple asılı hareketsiz bir kadın cesedi gören çoban polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kadının öldüğünü tespit etti. Havanın kararması sebebiyle iş güvenliğinden dolayı Bursa Cumhuriyet Savcısı, cesedin sabah indirilmesine karar verdi.

CESET HAVA KÖPRÜSÜ KURULARAK İNDİRİLDİ

Sabah saatlerinde AFAD ekipleri, ormanın 500 metre içerisinde bulunan cesedi indirmek için harekete geçti. 10 metre yüksekliğindeki ağaca çıkan 2 kişi, cesedi poşetleyip, hava köprüsü kurarak aşağı indirdi. Ardından 6 AFAD personeli, cesedi taşıyarak ormanlık alandan çıkarttı. Yaklaşık 15 günlük olduğu belirlenen cesedin üzerinden kimlik çıkmadı. Kayıplardan da şahsın ismi öğrenilemezken, yapılacak otopsi sonucu cesedin kimliği belirlenecek. Polisin olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli?
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

500

Yorumlar (23)

AsabiMobil-IOS:

Tek çare mhp

25
31
yanıtYanıtla
asabi Mobil-ANDROID:

tayyip kadar kafanıza taş düşsün inşallah !!!! düşsünde altından kalkamazsınız inşallaaaaaaaaaah !!!

22
30
yanıtYanıtla
ÖÖÖÖÖÖÖÖÖ KOYUN KAFASI ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ:

UZAYDAN DÜŞMÜŞTÜR

1
29
yanıtYanıtla
UşakMobil-IOS:

Ya Bismillah yeni Türkiye

10
14
yanıtYanıtla
mamişMobil-ANDROID:

allah tajsilatını affetsin yakınlarına sabır versin

21
2
yanıtYanıtla
idrismobilWeb@haberler.com:

Bir insan oraya kendini nasil asar ki.cinayet desek ..asana kadar gomerdi..tuhaf bir olum

19
2
yanıtYanıtla
ATMOSFERmobilWeb@haberler.com:

AKP MÌLLETÌ BUNALIMA SOKTU. KENDÌLERÌ SARAYLARDA. PEMBE DÜNYALARDA. BÌRDE MÜSLÜMANLIK EDEBÌYATI YAPARLAR.

9
10
yanıtYanıtla
CanmobilWeb@haberler.com:

bismillah

16
1
yanıtYanıtla
memocanmobilWeb@haberler.com:

Allah korusunda muhtemelen 3 harfliler de yapmış olabilir. Kendini aşmış olamaz çok yüksek çünkü. Cinayet olamaz adana kadar gomerdi bir yere arardı.

4
12
yanıtYanıtla
Bazid CelaliMobil-IOS:

Müslümanlık işte böyle birşey... Insan seyleri yok..

5
10
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title