Haberler

Bulanık'ta Çevre Düzenleme Çalışmaları

Bulanık Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çevre düzenleme çalışmaları kapsamında, refüj ve kaldırımlarda bulanan bordür taşlarını boyamaya başladı.

Bulanık Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çevre düzenleme çalışmaları kapsamında, refüj ve kaldırımlarda bulanan bordür taşlarını boyamaya başladı.

Park ve Bahçeler Müdürü Doğan Karabalık, yaptığı açıklamada, ilçe merkezindeki parklarda yeşillendirme çalışmalarının ardından, kaldırım taşlarını boyamaya başladıklarını söyledi.

Boyaları silinmiş taşları boyayarak, ilçe merkezine güzel bir görünüm kazandıracaklarını bildiren Karabalık, şöyle konuştu:

"İlkbahar mevsiminden bu yana kentin güzel bir görünüme kavuşması ve yeşil alanların artırılmasına yönelik başlattığımız çalışmalar aralıksız devam ediyor. İklim koşullarından zarar görerek canlılığını kaybeden bordur taşlarını boyayarak, ilçe merkezini güzel ve temiz bir görünüme kavuşturuyoruz. Sarı ve beyaz renklere boyadığımız kaldırım taşları sürücüler için de uyarıcı oluyor. Böylece yayaların güvenli bir ortamda yürümelerini sağlıyoruz." - Muş

Kaynak: AA / Yerel

Bulanık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title